14 Ιανουαρίου 2020

Συνεδριάζουν για το διήμερο κινητοποιήσεων


Αύριο οι επικεφαλής του Δήμου Μυτιλήνης, Τετάρτη περιφερειακό και Παρασκευή Δημοτικό Συμβούλιο
Με κεντρικό θέμα το διήμερο κινητοποιήσεων στις 22 και 23 Ιανουαρίου, όπως προτάθηκε στη σύσκεψη των φορέων υπό του Περιφερειάρχη την περασμένη Παρασκευή συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι και την Παρασκευή στις 6.30 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Μυτιλήνης.


Αύριο, Τρίτη στις 11 το πρωί ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης έχει προσκαλέσει στο γραφείο του τους επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, Μιχάλη Μαμάκο, Εριφύλη Χιωτέλλη, Νίκη Τσιριγώτη, Κώστα Αστυρακάκη και Παναγιώτη Ζαφειρίου. Σκοπός η ενημέρωση τους για τις συναντήσεις του Δημάρχου Μυτιλήνης στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος καθώς και για την σύσκεψη στο Υπουργείο Εσωτερικών που αφορούσε το μεταναστευτικό/προσφυγικό ζήτημα.

Με εισήγηση του ίδιου, το Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής στις 6.30 το απόγευμα θα αποφασίσει για την «Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Μυτιλήνης στις κινητοποιήσεις της 22ας και 23ης Ιανουαρίου για το μεταναστευτικό-προσφυγικό».

Έκτακτη συνεδρίαση και με τηλεδιάσκεψη, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 167 του Ν. 3852/2010 & του Νόμου 4071/2012 με μοναδικό θέμα Ημερήσιας Διάταξης τη λήψη απόφασης για κινητοποιήσεις σε σχέση με το προσφυγικό θα κάνει το Περιφερειακό Συμβούλιο μεθαύριο Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι με εισηγητή τον Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη και τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Μεταναστευτικής Κρίσης & Αθλητισμού, Δημήτρη Κουρσουμπά.