21 Ιανουαρίου 2020

Λιμενικοί, πυροσβέστες και αστυνομικοί συμμετέχουν στην αυριανή κινητοποίηση για το μεταναστευτικό


Οι ανακοινώσεις:

Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος

Το Δ.Σ της Ένωσης μας θεωρεί αυτονόητη την συμμετοχή μας στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί την Τέταρτη 22-01-2020 για το Προσφυγικό –Μεταναστευτικό ,καθότι  είναι ένα θέμα που μας αφορά τόσο ως κατοίκους αυτού του νησιού, αλλά και επειδή έχουμε την τιμή να εκπροσωπούμε τους λιμενικούς που ως εργαζόμενοι χρόνια τώρα και ειδικά τα τελευταία πέντε (5) έχουμε δώσει τα πάντα και έχουμε ξεπεράσει προ πολλού τις αντοχές μας σε μια κατάσταση που διαρκώς επιδεινώνεται .



  Πρέπει όλοι να ενώσουμε τις φωνές μας ώστε επιτέλους να γίνει αντιληπτό πως τα όρια έχουν ξεπεραστεί προ πολλού και ότι το νησί δεν αντέχει παραπάνω από μια δομή ,αλλά και ότι είναι επιβεβλημένη η αποσυμφόρηση άμεσα ,διότι τα χειρότερα δεν θα αργήσουν

EΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Με απόφαση του Δ.Σ. της 18ης Ιανουαρίου, η Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α. θα συμμετάσχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το μεταναστευτικό, την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου.

Για πρώτη φορά ο δημόσιος και ο ιδιωτικός υπάλληλος, ο εργοδότης και ο εργάτης, ο δάσκαλος κι ο μαθητής, ο αγρότης, ο ελεύθερος επαγγελματίας, ο αστυνομικός, ο πυροσβέστης, ο λιμενικός, όλοι οι κάτοικοι των νησιών του Βορείου Αιγαίου, θα σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλο για να διεκδικήσουμε το αυτονόητο: το δικαίωμά μας να ζούμε στον τόπο μας.

Να  ενώσουμε όλοι τις φωνές μας σε μία. Να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα, όχι με ακρότητες και φανατισμούς, αλλά με αξιοπρέπεια  και αποφασιστικότητα. Να πάρουμε πίσω τη ζωή μας!

Καμία νέα δομή στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.
Άμεση αποσυμφόρηση των υπαρχουσών δομών
Αυστηρός έλεγχος των συνόρων για περιορισμό των δεκάδων καθημερινών εισροών.

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λέσβου

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λέσβου, «πιστή στις ηθικές αξίες που πρεσβεύει και αναλογιζόμενη την ευθύνη που έχει απέναντι στην κοινωνία» ανακοίνωσε ότι συντάσσεται μαζί με τους κατοίκους ολόκληρης της Λέσβου «προκειμένου όλοι μαζί να στείλουμε ένα ηχηρό, ειρηνικό και χωρίς ακρότητες μήνυμα για άμεση λύση του μεταναστευτικού.»

 Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λέσβου αποφάσισε ομόφωνα να συμμετάσχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το μεταναστευτικό την Τετάρτη 22/01/2020.

 -          «ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΔΟΜΗ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ
-          ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ
-          ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ
-          ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ…»
https://www.lesvospost.com/