13 Ιανουαρίου 2020

Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου για κινητοποιήσεις των νησιωτών στο «Εκτός Γραμμής»: «Αποφασίσαμε έντονες κινητοποιήσεις – Δεν πάει άλλο»



Στις 22-23 Ιανουαρίου οι δράσεις των νησιωτών

Κλειστά καταστήματα και κινητοποιήσεις αποφάσισαν οι νησιώτες του Βορείου Αιγαίου, καθώς όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης του, Κώστας Μουτζούρης «δεν πάει άλλο».

«Την Παρασκευή ήταν μια συνάντηση όλων των οικονομικών και επαγγελματικών φορέων της Λέσβου. Σήμερα θα γίνει σε Χίο και Σάμο. Αποφασίστηκαν έντονες κινητοποιήσεις στις 22-23 Γενάρη γιατί δεν βρίσκουμε ανταπόκριση από την κυβέρνηση. Θα έχουμε κλειστά καταστήματα, θα γίνει συγκέντρωση στην οποία καλούμε όλο τον κόσμο και στις 23 θα κατέβουμε να θέσουμε τα αιτήματά μας στην κεντρική διοίκηση», δήλωσε αρχικά στον Alpha και το «Εκτός Γραμμής», με τους Τάκη Χατζή και Δήμο Βερύκιο και συνέχισε:

«Πλέον είμαι απαισιόδοξιος διότι βλέπω ότι δεν λύνεται τίποτα. Είχαμε συναντήσεις με διάφορους υπουργούς, ακούσαμε διάφορα, όμως δεν πάει άλλο. Έχουμε φτάσει τους 27.000 αιτούντες άσυλο στη Λέσβο και 50.000 σε όλο το Βόρειο Αιγαίο».