10 Δεκεμβρίου 2019

Αυστηρό μήνυμα Κάρμαντζη σε Μηταράκη: «Δεν παραχωρούμε καμία δημοτική έκταση»





Απέρριψε το εκβιαστικό δίλημμα του κυβερνητικού βουλευτή ο Δήμαρχος Χίου λέγοντας ότι με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν θα παραχωρηθεί καμία δημοτική έκταση
Μπλόκο στον παραλογισμό του Κυβερνητικού Βουλευτή Νότη Μηταράκη, που το πρωί της Δευτέρας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο ράδιο «Αλήθεια» εκβίασε τον Δήμο Χίου λέγοντας ότι αν δεν παραχωρήσει την έκταση στο 17ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Χίου – Βολισσού τότε η νέα δομή θα πάει πιο κοντά την «Κιβωτό του Αιγαίου», έβαλε με δηλώσεις του στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης.


Όπως εξήγησε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου «αποτελεί ευαγγέλιο για τη δημοτική αρχή» και συνεπώς δεν πρόκειται να παραχωρηθεί καμία δημοτική έκταση έτσι όπως αυτό εκφράστηκε εκβιαστικά από τον Κυβερνητικό Βουλευτή.

Ο ίδιος σημείωσε ότι η κινητοποίηση της Τετάρτης αποτελεί το πρώτο βήμα από μία σειρά κινητοποιήσεων που θα ενταθούν, αν η κυβέρνηση επιμείνει στη δημιουργία υπερδομών σε Χίο, Λέσβο και Σάμο.

Να σημειωθεί ότι ο Νότης Μηταράκης στην συνέντευξή του έφθασε στο σημείο να αναφερθεί και σε πιθανή μετακίνηση της Κιβωτού προκειμένου να διευκολυνθεί το σχέδιο της κυβέρνησης για δημιουργία υπερδομής. Τοποθέτησε μάλιστα την έναρξη των εργασιών αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η κυβέρνηση έχει οριοθετήσει έναν χώρο 120 στρεμμάτων για 7.000 άτομα !

https://www.politischios.gr/