16 Ιουνίου 2019

Γ. Γραμματικάκης για Αλ. Τσίπρα: Δεν ήταν σοβαρά πράγματα αυτά απέναντί μου


Την ενόχλησή του για τον τρόπο που χειρίστηκε ο πρωθυπουργός την επί μέρες φημολογία ότι θα του πρότεινε να ενταχθεί σε εκλογίσιμη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 ο πρώην ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού. Ο κ. Γραμματικάκης εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να προκαταλάβει αρνητικά αυτό το ενδεχόμενο.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό σημείωσε ότι «το πιο σωστό θα ήταν να με πάρει τηλέφωνο ο πρωθυπουργός» και αναφερόμενος στην ανάρτησή του που έβαζε τέλος στη φημολογία για το πρόσωπό του επισήμανε πως θεώρησε χρέος του «να έχω μια ξεκάθαρη θέση για να μην παρατείνεται η ενοχλητική διαρροή του ονόματός μου μια στην 1η, μια στη 2η, στην 8η θέση. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά».Ο ίδιος ανέφερε ακόμα ότι τον αιφνιδίασε «η διαρροή που συνεχιζόταν επί ημέρες χωρίς να ξέρω τι ήταν αλήθεια ή ψέματα. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον πρωθυπουργό και τον ευχαρίστησα για την πρόταση και εκεί έμεινε» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν υπήρχε ενόχληση από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την πιθανή υποψηφιότητά του ο κ. Γραμματικάκης απάντησε ότι «αυτό φαινόταν από τις διαρροές. Όπως λένε κάποιοι αυτός είναι ένας τρόπος να κάψεις ένα όνομα» και υποστήριξε ότι «η πολιτική στην Ελλάδα διεξάγεται σε επίπεδο ανθρωποφαγίας».

Ο κ. Γραμματικάκης σημείωσε ότι «η ανεξαρτησία της σκέψης που έχει ένας διανοούμενος όπως εγώ είναι πολύτιμη. Όσο ταυτίζεσαι με κόμματα η ανεξαρτησία γίνεται πιο δύσκολη Έκρινα μετά την 5ετη εμπειρία μου στην Ευρωβουλή ότι δεν άξιζε να μπω σε αυτή την κρίση».

/www.liberal.gr/