19 Μαρτίου 2019

Γιώργος Γαρυφάλλου για ερωτήματα που προκύπτουν αν ελέγχονται οι ΜΚΟ και τα μέλη της που συναναστρέφονται με παιδιά


Λοιπόν!
Σχετικά με την πρωινή μου αναφορά για τα ερωτήματα που προκύπτουν αν ελέγχονται οι ΜΚΟ και τα μέλη της που συναναστρέφονται με παιδιά έχω να επισημάνω τα εξής
Με αφορμή την παρατηρητικότητα που είχα από ένα βίντεο που ανάρτησε πριν λίγες μέρες ο συνάδελφος δημοσιογράφος Γιάννης Νέγρης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook μπορώ να πω ότι έπαθα ένα μικρό σοκ βλέποντας μια εικόνα πολύ λίγων δευτερολέπτων απ'το συγκεκριμένο βίντεο που αφορούσε ένα μικρό παιδί ηλικίας περίπου 10 με 13 ετών.

Ο συνάδελφος θέλοντας να δείξει την κατάσταση που επικρατεί στο Κέντρο Λαθρομεταναστών στη Σάμο πέρασε με το αυτοκίνητο του έξω από αυτό καταγράφοντας σε βίντεο τα τσαντιρια που έχουν στήσει οι "Γιατροί Χωρίς Σύνορα" (Φωτογρ. 1 & 2) για τον επικείμενο εμβολιασμό των (840 περίπου) παιδιών.

Παρατηρώντας το βίντεο λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του, βλέπουμε στο βάθος της εικόνας έναν άνθρωπο να πετάει ένα αντικείμενο από τα χέρια του (πιθανόν σακβουαγιάζ) στο παρακείμενο χωράφι και έναν άλλο άνθρωπο να προσπαθεί να τον πιάσει στα χέρια του.

Όσο πλησιάζει η εικόνα κοντά τους με ΕΚΠΛΗΞΗ διαπιστώνουμε ότι ένας ΕΝΗΛΙΚΑΣ ΑΝΤΡΑΣ φορώντας χαρακτηριστικό πορτοκαλί γιλέκο που φορούν μέλη (την ημέρα εκείνη των "Γιατρών Χωρίς Σύνορα" αρπάζει ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ στα χέρια του, ένα ΑΝΗΛΙΚΟ παιδί ανεβάζοντας το στους ώμους του με το ΠΑΙΔΙ να ουρλιάζει και άλλους πολίτες τριγύρω να μένουν απαθείς!!!




Στις φωτογραφίες (3, 4, 5, και 6) βλέπετε χαρακτηριστικά την ΑΓΩΝΙΑ του παιδιού να ξεφύγει!!!
Δεν θέλω να πω περισσότερα αφού ότι ερωτήματα γεννιούνται σε μένα γεννιούνται και σε εσάς!
Ελπίζω οι αρμόδιοι να μάθουν τι έγινε συγκεκριμένα με αυτό το παιδί αλλά και τι ΑΚΡΙΒΩΣ γίνεται με όλα τα παιδιά ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ τυχαία σε κάμερες!!!
Το θέμα είναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ...!!!