21 Φεβρουαρίου 2019

ΚΙΝΑΛ: Στηρίζουμε Χριστόφα στην Περιφέρεια και Μαμάκο στο Δήμο


Τα συντεταγμένα όργανα του Κινήματος Αλλαγής στην Λέσβο, ακολουθώντας τις κεντρικές κατευθύνσεις για την ανάδειξη και στήριξη υποψηφίων στον πρώτο και δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης, απέστειλαν τις όποιες προτάσεις τους, ως όφειλαν,  στα κεντρικά καθοδηγητικά όργανα τα οποία και πρόκριναν την στήριξη του Παναγιώτη Χριστόφα ως υποψηφίου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου και την στήριξη του Μιχάλη Μαμάκου ως υποψηφίου Δημάρχου Λέσβου ή Μυτιλήνης, σε περίπτωση διάσπασης του Δήμου.


Οι όποιες άλλες υποψηφιότητες ουδεμία σχέση έχουν με το Κίνημα Αλλαγής, αλλά εκφράζουν προσωπικές απόψεις οι οποίες είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός.

Το Κίνημα Αλλαγής στηρίζει συγκεκριμένα πρόσωπα και πολιτικές μέσα από τα συντεταγμένα του όργανα κόντρα στις προσωπικές στρατηγικές που είναι σεβαστές μεν, αλλά όχι αποδεκτές σε ένα  κίνημα στο οποίο υπάρχουν κανόνες και δημοκρατικές διαδικασίες. Στο πλαίσιο αυτό καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος Αλλαγής να στρατευθούν στα ψηφοδέλτια μας τα οποία είναι ψηφοδέλτια νίκης και προοπτικής. 





ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ