25 Φεβρουαρίου 2019

Νίκος Στεφανής προς βουλευτή: "Οι επιστολές δεν είναι «έκθεση ιδεών» όταν θέλεις λύση εδώ και τώρα"Ανοιχτή επιστολή με αποδέκτη τον βουλευτή Σάμου, σχετικά με  το μεταναστευτικό, απέστειλε ο δημοτικός σύμβουλος, κ. Νίκος Στεφανής.

Στην επιστολή του αναφέρει:

"Δυστυχώς η Κυβέρνηση και ο τοπικός Βουλευτής δεν έχουν καταλάβει και δεν θα καταλάβουν ποτέ το μεγάλο πρόβλημα που βιώνουν καθημερινά οι κάτοικοι της πρωτεύουσας, αλλά και όλοι οι σαμιώτες. Δεν ζουν μαζί μας, ζουν στον δικό τους κόσμο, ζουν το δικό τους όνειρο.

Τελικά για να «ξυπνήσουν» κάποιοι έπρεπε να κάνουμε την πανσαμιακή απεργία.


Οι επιστολές δεν είναι «έκθεση ιδεών» όταν θέλεις λύση εδώ και τώρα. Δεν πρέπει οι επιστολές να είναι μέρος «στήριξης» στον υπουργό, που είπε ψέματα και δεν έπραξε αυτά που υποσχέθηκε. Όμως οι πολίτες του νησιού μας έχουν αντίληψη για το ποιος φταίει. Το Hot Spot με τη σημερινή του μορφή σχεδιάστηκε και ολοκληρώθηκε από τη σημερινή Κυβέρνηση. Η παραγκούπολη που έχει καλύψει παράνομα περιουσίες συμπολιτών μας με το έτσι θέλω είναι «έργο» της σημερινής Κυβέρνησης. Χρήματα που έπρεπε να δαπανηθούν έτσι ώστε να επικρατούν συνθήκες διαβίωσης σωστές και όχι άθλιες, δαπανήθηκαν σε άλλους σκοπούς.

Κύριε βουλευτά δυστυχώς έχετε αποτύχει σε όλους τους τομείς και πλέον είναι πολύ αργά για να διορθώσετε τα λάθη σας.

Το ρολόι των εκλογών μετρά αντίστροφα, δεν θα χάσουμε ούτε μία ημέρα να σας το υπενθυμίζουμε.

Νικόλαος Α. Στεφανής

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σάμου

π. Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Σάμου"