6 Ιουλίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ




ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΑΜΟΥ

Σύλληψη ενός ατόμου στη  Σάμο, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθη, σήμερα (05-07-2018) στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 35 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου, βρέθηκε στην κατοχή του 35χρονου και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς).
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Τροχαίο ατύχημα στη Σάμο
Από το Τμήμα Τροχαίας Σάμου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα χθες (04-07-2018) σε επαρχιακό οδικό δίκτυο, στο Παλαιόκαστρο της Σάμου.
Συγκεκριμένα, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 33χρονη αλλοδαπή, εκτράπηκε της πορείας του, προσέκρουσε σε βράχια και κατέληξε εκτός του οδοστρώματος, με συνέπεια τον τραυματισμό της οδηγού.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, στο περιστατικό φέρεται να εμπλέκεται και έτερο όχημα, ο οδηγός του οποίου εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος, χωρίς να προβεί στις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία ενέργειες.
Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Τροχαίο ατύχημα στο Πυθαγόρειο της Σάμου
Από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου της Σάμου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα χθες (04-07-2018), σε δημοτική οδό στο Πυθαγόρειο.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό έναν 45χρονο αλλοδαπό, παρέσυρε και τραυμάτισε έναν ημεδαπό, ηλικίας 74 ετών, ο οποίος κινούταν πεζός.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σάμου.
Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.