4 Ιουλίου 2018

Νέα Προκήρυξη για Αγροτικούς Γιατρούς-Θέσεις νομού Σάμου

Εκδόθηκε από το Υπουργείο Υγείας νέα Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου (υπόχρεων και επί θητεία) στα Γενικά Νοσοκομεία – Κέντρα Υγείας, Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία, Περιφερειακά Ιατρεία και Ειδικά Περιφερειακά Ιατρεία. Προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των νησιών μας για το νομό Σάμου προκηρύσσονται 11 θέσεις αγροτικών γιατρών.



Ενημερώνουμε ότι η Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων είναι μέχρι την Τετάρτη 4-7-2018
Νέα Προκήρυξη για Αγροτικούς Γιατρούς
Εκδόθηκε από το Υπουργείο Υγείας νέα Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου (υπόχρεων και επί θητεία) στα Γενικά Νοσοκομεία – Κέντρα Υγείας, Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία, Περιφερειακά Ιατρεία και Ειδικά Περιφερειακά Ιατρεία.
Αφορά και την κάλυψη θέσεων ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου (υπόχρεων και επί θητεία) που δεν καλύφθηκαν από την αριθμ. πρωτ. Γ4γ/οικ.16743/27-02-2018 Προκήρυξη, όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε με τις αριθμ. πρωτ. Γ4γ/Γ.Π.οικ. 19242 /6-03- 2018 και Γ4γ/Γ.Π.οικ.21559/13-03-2018 αποφάσεις καθώς και θέσεων που είναι κενές και αφορούν σε νησιωτικές ή άγονες ή προβληματικές περιοχές, καθώς και στα χαρακτηρισμένα ως άγονα Περιφερειακά Ιατρεία
Προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των νησιών μας, ενημερώνουμε ότι για το νομό Σάμου έχουν προκηρυχθεί οι ακόλουθες θέσεις:
Σάμος:
-1 θέση για το ΠΙ Μαραθοκάμπου
-1 θέση για το ΠΙ Πλατάνου
-1 θέση για το ΠΙ Πύργου
-2 θέσεις για το ΠΙ Χώρας
Ικαρία:
-1 θέση για ΓΝ-ΚΥ Ικαρίας
-1 θέση για ΚΥ Ευδήλου
-2 θέσεις για ΠΙ Καρκιναγρίου (η 1 για εξυπηρέτηση και του Μαγγανίτη)
Φούρνοι:
-1 θέση για το ΠΠΙ Φούρνων
-1 θέση για ΠΠΙ Θύμαινας
Σύνολο: 11 θέσεις γιατρών υπαίθρου (αγροτικών γιατρών)
Ενημερώνουμε ότι η Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων είναι μέχρι την Τετάρτη 4-7-2018

Από το γραφείο του Βουλευτή