7 Ιουλίου 2018

Εκλογές Ν.Τ Σάμου ΑΔΕΔΥ

Η παράταξη  Αγωνιστική Ταξική Ενότητα ΔΥ
που στηρίζει το ΠΑΜΕ
                   
                                                                                                               


Θέμα: <<Αποτελέσματα εκλογών για ανάδειξη  νεας εκτελεστικής γραμματείας και ελεγκτικής επιτροπής  στο  Ν.Τ. Σάμου της ΑΔΕΔΥ>>

       Στις 30/06/2018 πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του Ν.Τ Σάμου της ΑΔΕΔΥ στην οποία συμμετείχαν εκλεγμένοι αντιπρόσωποι από 12 πρωτοβάθμια σωματεία Σάμου και της Ικαρίας.

       Μετά την εισήγηση και τον  απολογισμό της απερχόμενης Ε.Γ ακολούθησαν ομιλίες από αντιπροσώπους  από όλους τους κλάδους του Δημοσίου τομέα αναδείχθηκαν τα πραγματικά προβλήματα  που υπάρχουν σε όλους τους τομείς του δημοσίου και ότι η απερχόμενη εκτελεστική γραμματεία όλο το προηγούμενο διάστημα κινήθηκε σε ταξική κατεύθυνση και πάλεψε για την ανασύνταξη του Συνδικαλιστικού κινήματος στο Νομό ενάντια στο Κυβερνητικό εργοδοτικό συνδικαλισμό.
       Στις εκλογές συμμετείχαν οι παρακάτω συνδικαλιστικές παρατάξεις:
-Αγωνιστική Ταξική Ενότητα Δημοσίων Υπαλλήλων που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ έλαβε 26 ψήφους και 6 έδρες  από τις 9 της ΕΓ και 3 έδρες στην ελεγκτική επιτροπή .
-Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών –Ταξική Πορεία έλαβε 5 ψήφους και 1 έδρα.
-ΔΑΚΕ έλαβε 4 ψήφους  και 1έδρα.
-Αγωνιστική Συσπείρωση Δημοσίων Υπαλλήλων Ν Σάμου έλαβε 4 ψήφους και έδρα 1.

 Η Αγωνιστική Ταξική Ενότητα Δημοσίων Υπαλλήλων χαιρετίζει   όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία του Νομού και όλους τους εργαζόμενους στο δημόσιο που την ανέδειξαν για πολλοστή φορά σε πρώτη δύναμη. Καλεί όλους τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν γύρω από τα σωματεία τους  και το Ν.Τ Σάμου της ΑΔΕΔΥ και να παλέψουν μαζί με τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα ενάντια στις ελαστικές μορφές εργασίας για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους  για στελέχωση όλων των Δημόσιων Υπηρεσιών του Νομού μας με μόνιμο προσωπικό για ανάκτηση των απωλειών της τελευταίας δεκαετίας ενάντια στην φοροληστεία του λαού μας μακριά από τις ξεπουλημένες ηγεσίες του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού.