17 Ιουνίου 2018

Γιατί τα "νούμερα"μιλάνε μόνα τους. 5.000 οι μετανάστες στη Σάμο!



Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες που μένουν μόνιμα στη πόλη της Σάμου έφτασαν αισίως τους 5.000!!! Έως αυτή τη στιγμή βεβαίως - βεβαίως.

Το αστρονομικό αριθμό των 5.000 ΑΜΚΑ εξέδωσε το ΚΕΠ Σάμου για τους μετανάστες και πρόσφυγες που διαμένουν στην πόλη "μας". Παράλληλα το ΚΕΠ δέχεται καθημερινά,  επιπλέον, περί των 70-80 αιτήσεων.

  Επίσης παράλληλα, ο Δήμαρχος "μας" συνεχίζει να ονειροβατει ζητώντας, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί... αποσυμφόρηση. Εδώ και τώρα; Αύριο, μεθαύριο; Του χρόνου τέτοια μέρα θα πούμε εμείς, αφού τελικά τα φαινόμενα μας Εξαπατουν!

Με αυτή την πραγματική και δεδομένη κατάσταση και αριθμητικά καταγεγραμμενη, θα μας πει κάποιος, οποίος έχει την καλή διάθεση,  αν όχι ειλικρίνεια, από τους ανησυχουντες θεσμικούς παράγοντες του νησιού μας, ο κ. Βίτσας τι ακριβώς ζητά; Χωρίς αριθμούς, είναι σαν να λέμε χωρίς φραγμούς. Ο κ. Αγγελόπουλος τι ακριβώς του απάντησε, πως και πότε; 

Τα στοιχεία είναι στη διάθεσή σας κύριε Δήμαρχε και το γνωρίζετε. Μήπως ήρθε η ώρα να λάβουν τέλος οι συγκαλυψεις και να γίνουν  αποκαλύψεις;

Αλλιώς έχετε υποχρέωση να πάρετε τους φίλους σας, τους συγγενείς σας, την παρέα σας, να προσκαλέσετε το Γιουνκερ και το Μοσχοβισι ανταποκρινομενος στην καμπάνια του Εμπορικού μας Συλλόγου "Περπατάω στην πόλη μου" Στηρίζω την πόλη μου" η οποία απευθύνετε στους δημότες σας -  συνδημοτες μας, που προτιμούν να πάρουν το κουβαδακι τους για άλλη παραλία πάρα να περπατήσουν στο λιμάνι μας είτε γιατί βρωμάει, είτε γιατί του Πυθαγορείου έχει μόνο τουρισμό.

Εσείς άραγε γιατί δεν επιλέγετε κάτι διαφορετικό, όταν βέβαια βρίσκεστε στο νησί μας;

Έτσι, για να δώσετε το καλό παράδειγμα δηλαδή.  Διότι έστω και διπλάσιοι ολοι οι καλοί χώρου με. Με... την άδειά σας, βεβαίως - βεβαίως.