16 Αυγούστου 2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΑΜΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
από 15.00 ώρα της 14.08.2017 έως 15.00 ώρα της 16.08.2017



Τροχαίο ατύχημα στην Ικαρία
Σήμερα (16-08-2017), σε επαρχιακό οδικό δίκτυο στην Ικαρία, δίκυκλη μοτοσικλέτα με οδηγό έναν 33χρονο ημεδαπό, εξετράπη της πορείας της και ανατράπηκε, με συνέπεια τον τραυματισμό του δικυκλιστή.
Ο τραυματισθείς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ικαρίας.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί ο Αστυνομικός Σταθμός Ευδήλου Ικαρίας.

Σύλληψη δύο (2) ατόμων στη Σάμο,
για πλαστογραφία πιστοποιητικών

Συνελήφθησαν, χθες (15-08-2017) στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς της  Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 26 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία πιστοποιητικών.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, οι συλληφθέντες επέδειξαν ως ταξιδιωτικά έγγραφα, σε αρμόδια, για τη διαχείριση αλλοδαπών, υπηρεσία της Σάμου, δύο δελτία ταυτότητας συριακών Αρχών, τα οποία όπως διακριβώθηκε, ήταν πλαστά.
Οι ταυτότητες κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Σύλληψη ενός ατόμου στη Σάμο,  για παραβάσεις
του Κώδικα Μετανάστευσης
και Κοινωνικής Ένταξης και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών
Συνελήφθη, χθες (15-08-2017), στη Σάμο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Σάμου, ένας αλλοδαπός ηλικίας 25 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Συγκεκριμένα, ο 25χρονος επέδειξε ως ταξιδιωτικό έγγραφο, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, μία ταυτότητα γαλλικών Αρχών, η οποία όπως διακριβώθηκε, ήταν πλαστή.
Η ταυτότητα κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση διενεργεί  η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.