22 Ιουλίου 2017

Η ΝΔ ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Ν.Δ.: ΦΟΥΛΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

Με έκπληξη διάβασα στο Σαμιακό Βήμα τις 08-07-2017 ένα μήνυμα με τον παραπάνω τίτλο. Το κείμενο αυτό είναι ΑΝΩΝΥΜΟ και ως εκ τούτου, κάπως με προβληματίζει
.Φαίνεται ότι σε κάποιους μυρίζει ψητό και έτρεξαν να γραδάρουν τους αντιπάλους.
Κατά το ανώνυμο δημοσίευμα, τις τρεις θέσεις στο νομό ευελπιστούν να καταλάβουν οι Χριστόδουλος Στεφανάδης, ο Μάνος Λογοθέτης, Νίκος Στεφανής, δεν έχουν εκφράσει ακόμη επιθυμία, οι Νίκος Κατρακάζος και Μιχάλης Αγγελόπουλος.
Σήμερα, 13-07-2017, διαβάζω στην Καθημερινή: Επίσημο ΜΉΝΥΜΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΤΗ Ν.Δ. Ο Κος Μητσοτάκης είπε συγκεκριμένα, <<όταν ανοίγω τις πόρτες (ανανέωσης) του κόμματος, κανείς δεν μπορεί να τις κλείσει>>.
Σαν παλιό στέλεχος της Ν.Δ., υπήρξα για πολλά χρόνια μέλος της ΝΟΔΕ Σάμου, και σαν άνθρωπος που δεν με ενδιαφέρουν τα αξιώματα, θα ήθελα να απευθυνθώ προς τους μελλοντικούς διεκδικητάς  του αξιώματος του Βουλευτή και του Δημάρχου, καθώς και προς τα στελέχη της Ν.Δ.  των Αθηνών και να επισημάνω τα εξής:
1. Απ’ ότι φαίνεται, από τις επίσημες δηλώσεις  του Προέδρου του κόμματος, ζητούμενο  είναι η ΑΝΑΝΕΩΣΗ με νέα στελέχη και μάλιστα ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ, ή δυνατόν από το Μητρώο Στελεχών.
2. Ποίος σχεδιάζει χωρίς τον Ξενοδόχο και ΑΓΝΟΕΙ τη γραμμή του Κόμματος;
3. Τα  ΑΝΑΝΕΟΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΕΝ  φτιάχνονται με παλαιά και μάλιστα φθαρμένα, πολιτικά ΠΡΌΣΩΠΑ.
4. ΔΕΝ θα δεχθούμε υποψηφίους φυτευτούς όπως παλιά.
5. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι ΝΤΟΠΙΟΙ,  να έχουν ΔΙAΚΡΙΘΕΊ από το ΈΡΓΟ που έχουν προσφέρει στην Τοπική Κοινωνία και να είναι ΝΕΟΙ, όχι απαραιτήτως ηλικιακά. 
6. Σε περίπτωση φυτευτού υποψηφίου θα επιστραφεί ΑΨΗΦΙΣΤΟΣ. Και μην ξεχνάτε ότι στις προσεχής εκλογές πέραση θα έχουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ υποψήφιοι , όχι για να βγουν αλλά περισσότερο για να τιμωρήσουν.  

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ
ΣΑΜΟΣ     15-07-2017
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Πολ. Μηχανικός