7 Ιουνίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΑΜΟΥ
Σύλληψη ενός ατόμου στην Ικαρία, για πλαστογραφία και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
Συνελήφθη, σήμερα (07-06-2017) στην Ικαρία της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Κηρύκου Σάμου, ένας 51χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).
Συγκεκριμένα, ο 51χρονος εντοπίστηκε, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, να οδηγεί Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, έχοντας παραποιήσει, όπως διακριβώθηκε, τα στοιχεία κυκλοφορίας του οχήματος.
Από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Κηρύκου διενεργείται προανάκριση.

Σύλληψη ενός ατόμου στη Σάμο, για παράνομη παροχή υπηρεσιών φυσικοθεραπείας
Συνελήφθη, χθες (06-06-2017) στην ευρύτερη περιοχή της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου, μία 25χρονη υπήκοος Κίνας, διότι όπως διαπιστώθηκε, η προαναφερόμενη, βρισκόμενη σε παραλία, παρείχε σε λουόμενους υπηρεσίες φυσικοθεραπείας, έναντι χρηματικής αμοιβής, χωρίς να πληρούνται οι απαιτούμενες από το νόμο προϋποθέσεις
Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα είδη φυσικοθεραπείας, καθώς και το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ.
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σάμου.

Τροχαίο ατύχημα στη Σάμο
Χθες (06-06-2017) σε επαρχιακό οδικό δίκτυο στην Καλλιθέα της Σάμου, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 65χρονος υπήκοος Γερμανίας, εξετράπη της πορείας της και ανατράπηκε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του δικυκλιστή.
Ο τραυματισθείς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σάμου.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μαραθοκάμπου Σάμου.

Τροχαίο ατύχημα στο Καρλόβασι της Σάμου
Από το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβασίων της Σάμου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, το οποίο έλαβε χώρα την 01-06-2017, σε επαρχιακό οδικό δίκτυο στην περιοχή του Καρλοβασίου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, δίκυκλη μοτοσικλέτα με οδηγό έναν 21χρονο ημεδαπό, συγκρούστηκε με δίκυκλο ποδήλατο που οδηγούσε ένας 12χρονος ημεδαπός, με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό του ανηλίκου.
Ο τραυματισθείς μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Σάμου και ακολούθως διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αττικής, για περαιτέρω νοσηλεία.
Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.