13 Ιουνίου 2017

Δήμος Σάμου: Λεφτά Υπάρχουν για φρου φρου κι αρώματα



Συνεχίζεται στο Δήμο Σάμο των πολλών φωτοβολίδων και παρασήμων να παρατηρείται ένα φαινόμενο, μάλλον όχι φυσικό,  στα πεπραγμένα του έως και σήμερα.

Από τη μία αποφάσεις και αναρτήσεις παράλογων και υπερβολικών δαπανών για συμμετοχή σε αγώνες που κάποιοι.. «θκοί»  μας βαπτίζουν πανευρωπαϊκούς κάνοντας πολλές γαργάρες ενώ στην πραγματικότητα είναι αγώνες  πολιτιστικού αντιμιλιταριστικού περιεχομένου και ποιος ξέρει τι άλλο… και από την άλλη λεφτά για τάπητα στίβου στο Βαθύ δεν έχουμε ή για τάπητα στα Κοντακεϊκα επίσης δεν έχουμε.


Λεφτά για μετάλλια και παράσημα έχουμε; Έχουμε και πολλά μάλιστα.
Μη ξεχνάς και την επικοινωνιακή επιτυχία, αφού Γιανς πίνει Γιάν’ς κερνάει..  καμία σχέση με τον γνωστό στρουθοκάμηλο..
Δε λέω, καλά κι αυτά, δηλαδή τα ταξιδάκια αλλά οι προτεραιότητες του Δήμου τελικά είναι αυτές και όχι η αποκατάσταση του γηπέδου Κοντακεϊκων ή του στίβου στο γήπεδο Σάμο.
 Κι αν οι «άλλ..» έφτιαξαν συνθετικό τάπητα για να παίζουν ακατάπαυστα 12 χρόνια ποδόσφαιρο χιλιάδες παιδιά ή έβαλαν περίφραξη που απαιτούνταν για να πάρει άδεια καταλληλότητας σα γήπεδο ποδοσφαίρου δεν έχει σημασία.. Οι «..θκοί» μας να είναι καλά που στέλνουν κόσμο στη Λιθουανία. Ω ρε μεγαλεία…    «εεε π’ να μην ήτανι..» που έλεγε και η συχωρεμένη η θεία..

Ας απαντήσουν λοιπόν οι μεγάλοι εφευρέτες δολοπλοκιών, γνωστοί λασπολόγοι που είχαν μπλοκάρει για ένα χρόνο τις άδειες των γηπέδων το 2013 για να πέσουν οι «άλλ..» με ποιες αξιοκρατικές διαδικασίες επελέγησαν τα παιδιά που πρόκειται να συμμετέχουν Λιθουανία; Ποια αλληλογραφία και ποιος υποτυπώδης διαγωνισμός ή μοριοδότηση τηρήθηκε;

Γιατί κάτι καναρινάκια μας είπαν ότι ο Πρόεδρος της μεγάλης δημοτικής κοινότητας και παράγοντας – προπονητής γνωστής μπασκετικής ομάδας είπε να πάρουμε κάτι «θκά..» μας παιδιά.. Και τι «θκοί» μας… τιμολογιακές διάνοιες - μαυροχρηματικές λέμε..

 Απαντήστε λοιπόν πως επελέγησαν και ποιοι κύριοι, χειροκροτητές της σφαλιάρας και καμάρια του απόλυτου  μηδέν που ήδη ψάχνετε να αλλάξετε στρατόπεδο μήπως και σωθείτε από την αγανάκτηση του κόσμου ωσάν συμφεροντολόγοι, αλλά «θκοί» μας πάντα, πρώτοι στις μοιρασιές, ειδικά τώρα που οσμίζεστε κυβερνητική εξουσία ξανά..

Όλα  γίνονται ίσα – ίσα για τη δημιουργία εντυπώσεων και καμία ουσία.
Αφού κόπτονται τόσο για τον στίβο γιατί λοιπόν δεν δίνουν τα 250.000 ευρώ που εξασφάλισε η Περιφέρεια στο να γίνει ένα αξιοπρεπέστατο κουλουάρ στίβου;
Γίνεται ή δε γίνεται με αυτά τα λεφτά και όχι με 400.000 που λέτε κύριοι «θκοί» μας.
Ή γιατί δε δόθηκαν για να συνεχισθούν οι εργασίες στο γήπεδο Κοντακεικων που φιλοξενεί 4 ομάδες;
Γιατί λέτε ψέματα ότι η Περιφέρεια επέλεξε που θα πέσουν τα λεφτά, ενώ  εσείς οι και «θκοι» μας  επιλέξατε που θα πέσουν;

Αναπάντητα ερωτήματα που θα παραμείνουν αναπάντητα, εις τους αιώνες των αιώνων.