15 Ιουνίου 2017

ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ... ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ... ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ !!!

πηγή  samiaki anaptiksi 


Καλημέρα καλημέρα... ορισμένα τοπικά ΜΜΕ πρέπει να επανεξετάσουν τον λόγο ύπαρξης τους . Ορισμένοι τα έχουν μπερδέψει .. ο σκοπός ύπαρξης των ΜΜΕ και κυρίως των τοπικών είναι η αμερόληπτη , ανεξάρτητη ενημέρωση και η διαφήμιση προϊόντων και επιχειρήσεων .
Είναι ενίοτε και το βήμα από το οποίο κάθε αιρετός αλλά και πολίτης μπορεί να απευθυνθεί στους συμπολίτες του , να καταθέσει τις απόψεις του , να γίνει ανταλλαγή απόψεων κτλ κτλ.

 Όταν όμως ορισμένοι έχουν αποφασίσει ότι αποστολή του μέσου που "υπηρετούν" είναι η συνεχιζόμενη παρουσίαση ορισμένων αιρετών , είναι το συνεχές και "βαθύ" γλείψιμο της αιρετής εξουσίας ... τότε χάνεται η μπάλα .

Αρκετά πια με το θέμα , εμείς θέλουμε απλά να σας πούμε ότι το μόνο που καταφέρνετε είναι να ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ...... Νισάφι πια !!! ... 

Τελευταία φθάσανε ορισμένοι να μας πουν ότι .. με παρέμβαση "αιρετών" !! Υπουργείο έδωσε εντολή να πληρωθεί αποζημίωση προς πολίτη που είχε κερδίσει αμετάκλητα το δικαστήριο !!!! ... Δηλαδή ο πολίτης είχε δικαστική απόφαση στα χέρια του που υποχρέωνε το κράτος να τον αποζημιώσει ... αλλά θα αποζημιωθεί μετά την παρέμβαση της αιρετής εξουσίας !!!! .....
    Νισάφι ρε παιδιά πια .. έλεος . Το νησί μας έχει τα χίλια μύρια όσα προβλήματα και εσείς ασχολείστε με το να δημιουργείτε προφίλ των αιρετών ;, ορισμένων εξ αυτών φυσικά συγκεκριμένων ... Ασχοληθείτε με τα θέματα του τόπου επιτέλους ..... αυτογελοιοποιήστε στα μάτια των πολιτών τόσο δύσκολο να το καταλάβετε !!!!!!!

Αναρτήθηκε από samiaki anaptiksi