1 Μαΐου 2017

Χαμηλές τιμές για τον Μάιο δίνουν οι Τούρκοι ξενοδόχοι


Σε σημαντικές εκπτώσεις έχουν προχωρήσει την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου τα τουρκικά ξενοδοχεία για διαμονές κατά τη διάρκεια του Μαΐου, όπως επιβεβαιώνουν διάφορες πηγές της αγοράς. Πρόκειται για κίνηση από την πλευρά των Τούρκων ξενοδόχων προκειμένου να μετριάσουν τις αρνητικές επιπτώσεις της πτώσης των πωλήσεων, μετά τις πληροφορίες σχετικά με πιθανή απαγόρευση πτήσεων τσάρτερ, που είδαν το φως της δημοσιότητας.


«Αυτή τη στιγμή λαμβάνουμε πρόσθετες προσφορές από τα τουρκικά ξενοδοχεία για τις διακοπές του Μαΐου και μέχρι τα μέσα Μαΐου. Η έκπτωση ανέρχεται περίπου στο 10-15%, με αποτέλεσμα οι πελάτες μας να έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν εκδρομές με πιο ελκυστικές τιμές», είπε η Marina Makarkova, διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του ταξιδιωτικού πρακτορείου Coral Travel.

Από την πλευρά της η γενική διευθύντρια του ταξιδιωτικού πρακτορείου Pegas Touristik, δήλωσε ότι ο όγκος των πωλήσεων της Τουρκίας για τις διακοπές του Μαΐου αυξήθηκε σημαντικά έναντι του 2015. Συμπλήρωσε ότι, υπάρχουν πολλές προσφορές στην αγορά για τις διακοπές του Μαΐου από διαφορετικά τουρκικά ξενοδοχεία, υπενθύμισε, ωστόσο, ότι οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων δεν μειώνονται. money-tourism.gr