30 Νοεμβρίου 2016

Τι έγραψαν για τον Πάνο Λάμπρο υπεύθυνο για το προσφυγικό στη Σάμο του ΣΥΡΙΖΑ


Xιονοστιβάδα οι αποκαλύψεις για τον Λάμπρου – Συνομιλεί με τρομοκράτες και μάρτυρας υπεράσπισης της 17Ν

Χιονοστιβάδα είναι οι αποκαλύψεις για τον Πάνο Λάμπρου, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και σύμβουλο του υπουργού Δικαιοσύνης, ο οποίος φέρεται να κατονομάστηκε από τον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση ως ένα από τα πρόσωπα που έχει σχέση με τρομοκράτες.

Ο ίδιος προσπάθησε να δώσει απαντήσεις μετά τις αποκαλύψεις Πανούση για τους διαλόγους που είχε ΣΥΡΙΖΑ με μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς. Μάλιστα σε μια συνομιλία του μέλος των τρομοκρατών έφτασε στο σημείο να πει ότι «καλά κάναμε και του βάλαμε βόμβα (του Γιάννη Πανούση)». 
Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Λάμπρου, ο οποίος επί σειρά ετών έχει ασχοληθεί με τα δικαιώματα των κρατουμένων, όπως παραδέχθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος εργαζόταν ως σύμβουλος στο γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης!

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι αυτός που φέρεται να είναι ο συνομιλητής μελών των Πυρήνων στους διαλόγους-φωτιά που περιλαμβάνονται στο φάκελο που κατέθεσε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης.
Στη δήλωσή του ο κ. Λάμπρου παραδέχεται ότι «εδώ και πολλά χρόνια ασχολούμαι με τα κοινωνικά και πολιτικά κινήματα, και ειδικά με τα δικαιώματα των φυλακισμένων, στην προσπάθεια οι φυλακισμένοι να μην είναι πολίτες β΄ κατηγορίας, να ζουν με ανθρώπινες συνθήκες
μου ζητήθηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης να συνδράμω, ως ειδικός συνεργάτης του υπουργείου στο πλαίσιο των καθηκόντων μου, στην επαφή που πρέπει να έχει το υπουργείο με όλους τους κρατούμενους, το θεώρησα υποχρέωσή μου».
http://15minutes.gr/