21 Νοεμβρίου 2016

Στη σκληρή γραμμή στοιχίζεται και ο Τόσκας


Το «δεν θα κάνουμε υποδομές με ΜΑΤ» της προ ημερών σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου αντικαταστάθηκε και από το Ν. Τόσκα. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σε δηλώσεις του στον Alpha 9,89 εναρμόνισε τη στάση του με τη σκληρή από σήμερα κυβερνητική γραμμή. «Δεν υπάρχει το κράτος της Κω, το κράτος της Χίου, του κάθε Δήμου, αυτές είναι αντιλήψεις της εποχής της φεουδαρχίας. Υπάρχει το κράτος που δουλεύει ως σύνολο. Άρα πρέπει να βρεθούν οι χώροι».


«Προσπαθούμε σε συνεννόηση με το δήμαρχο Χίου, είναι ένας πολύ λογικός άνθρωπος και συνεργαζόμαστε. Υπάρχουν όμως αντιδράσεις από κάποιους άλλους και πρόσφατα έγιναν ασφαλιστικά μέτρα και από έναν ηγούμενο Μονής, σε ένα χώρο κράτησης και αναρωτιόμαστε: που θα κρατούνται όσοι είναι προβληματικοί ή πρόκειται να επιστραφούν στην Τουρκία;»

«Μην πάμε σε ανορθολογισμούς, θα αναγκαστούμε να χρησιμοποιήσουμε κάποιους χώρους, να βρούμε κάποιους χώρους, να τους φτιάξουμε γρήγορα και να τους χρησιμοποιήσουμε όταν δεν υπάρχει προθυμία και υπάρχει και λαϊκισμός από την πλευρά ορισμένων δημοτικών συμβούλων», κατέληξε ο κ. Τόσκας.

.politischios.