3 Οκτωβρίου 2016

Πανικοβλημένοι στον Δήμο από την κατακραυγή του κόσμου για το μεταναστευτικό σχεδιάζουν πορείες λες και με αυτές θα λυθούν τα θέματα


 Αφού μας είχαν ζαλίσει με τα ψηφίσματα που τη μια έλεγαν άλλα και την άλλη άλλα αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο σε χθεσινή του συνεδρίαση να διοργανώσει Ειρηνική πορεία για το προσφυγικό/μεταναστευτικό.

Αντί να κινητοποιηθεί ο Δήμαρχος να απαιτήσει να παραβρεθεί σε ανάλογες συσκέψεις που θα γίνουν στην Αθήνα με την συμμετοχή της Λέσβου και της Χίου παρουσία του Πρωθυπουργού οργανώνει ειρηνικές πορείες 

------------------------------------------------------------------------------------

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΑΜΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από σχετική εισήγηση του Δημάρχου Μιχάλη Αγγελόπουλου αποφασίστηκε- με ευρεία πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου- η οργάνωση Ειρηνικής πορείας-διαδήλωσης για το προσφυγικό/μεταναστευτικό με κύριο αίτημα την άμεση αποσυμφόρηση της Σάμου, όπως έχει δεσμευτεί η Κυβέρνηση, και την υποστήριξη των προσφύγων στην Ηπειρωτική Ελλάδα όπου μπορούν να παρασχεθούν ουσιαστικές υπηρεσίες δημόσιας υγείας, κοινωνικής μέριμνας και ασφάλειας.
Η Σάμος έχει ξεπεράσει τα όρια της όπως και ολόκληρο το Βόρειο Αιγαίο. Χωρίς αποσυμφόρηση θα έχουμε πιθανότατα με ανατρέψιμες απώλειες.
Διεκδικούμε όλοι μας με θεσμικό τρόπο, με δυναμισμό και αποφασιστικότητα χωρίς εκτροπές.
Εκ του Δήμου Σάμου