26 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ κ. ΣΕΒΑΣΤΑΚΗ ..ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ;;

Ανακοίνωση Δημήτρη Σεβαστάκη   Αγαπητοί φίλοι ενώ είχα προγραμματίσει και σε συνεννόηση  με την ηγεσία του εμπορικού συλλόγου να είμαι...

  Για άλλη μια φορά ο τάχα μου αριστερός Βολευτής μας , στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων και σκληρά κομματικά υποταγμένος .

Για άλλη μια φορά οι αιρετοί μας , αποδείχτηκαν "μικροί" και ανήμποροι να αντιμετωπίσουν τα σοβαρά και μεγάλα θέματα του τόπου μας . Για δε τους της αυτοδιοίκησης έχουμε αναφερθεί και θα το κάνουμε και πάλι στο άμεσο μέλλον , απλά θα μείνουμε
στην συγκεκριμένη εκδήλωση παραθέτοντας απλά  προηγούμενες αναρτήσεις  μας σχετικές ( εδώ , εδώ , εδώ ) .

   Για τον κ.κ. Βολευτή μας απλά θα θέσουμε για άλλη μια φορά ,μιας και είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθούν την πραγματικότητα όσοι ζουν στον δικό τους μικροκομματικό κόσμο και θα περιμένουμε (;;) να γίνουν κατανοητές και ίσως απαντηθούν , αν και ο κόσμος πλέον τις έχει απαντήσει από μόνος του.

 Στην αναφορά σας , στο υπόμνημα σας κ. Βολευτά που στείλατε αντί της φυσικής σας παρουσίας , μιας και υ συνεδρίαση της Κ.Ε του κόμματος είχε μεγαλύτερη σημασία και βαρύτητα από τα προβλήματα που το νησί που εκπροσωπείτε αντιμετωπίζει , αναφέρεστε για πολλοστή φορά στις " σωτήριες " παρεμβάσεις σας για το καλό μας , ξεχνώντας φυσικά ότι ..
.
-- ο ΦΠΑ είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα όσο και Ευρωπαϊκή νομοθεσία των νησιών και εσείς ως " αριστερή "  κυβέρνηση , παρανόμως το καταργήσατε . Οπότε το ότι μας δώσατε μια περίοδο " χάριτος" δεν είναι και επίτευγμα !!!!

--  Ο κοινωνικός τουρισμός επουδενί δεν είναι .. "αντισταθμιστικό " μέτρο προς την τρομακτική πτώση του τουριστικού ρεύματος εξαιτίας της άσχετης , αντικοινωνικής και ανθελληνικής πολιτικής που εφαρμόσατε . Ο κοινωνικός τουρισμός το μόνο που προσφέρει είναι να πληρώσει και μάλιστα με μειωμένες τιμές  κάποια δωμάτια σε λίγες ξενοδοχειακές μονάδες , και σχεδόν τίποτα παραπάνω στην τοπική οικονομία μιας και ως γνωστόν οι συμπολίτες μας που είναι δικαιούχοι των προγραμμάτων είναι χαμηλής οικονομικής δυνατότητας και άρα δεν μπορούν να στηρίξουν την χαμένη οικονομία από τους τουρίστες . Χωρίς φυσικά καμία διάθεση να προσβάλλουμε κανέναν εξ αυτών , μακρυά από εμάς τέτοιες κατηγορίες .

-- Η ελεημοσύνη του "ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος " είναι απόδειξη της αποτυχίας να φέρετε ανάπτυξη στην χώρα και στα νησιά μας και άρα μόνο για να κορδώνεται δεν είναι . Άλλωστε κ.κ. Βολευτά , ο λαός των νησιών μας δεν σας ψήφισε για να του προσφέρεται ελεημοσύνη , σας τίμησε να αγωνιστείτε , να παλέψετε , να συνδράμετε στην ανάπτυξη , στην νέα αρχή , στο να μειωθούν αγκυλώσεις και προβλήματα δεκαετιών .

-- Οι υποσχέσεις από τους δοτούς υπαλλήλους του κράτους των Αθηνών πλέον για τα νησιά μας δεν έχουν καμία μα καμία ισχύ και πέραση . Από υποσχέσεις και μεγαλοστομίες έχουμε χορτάσει , από αυτό που "πεινάμε" είναι ενέργειες , έργα , σωστές αποφάσεις , στήριξη στις ιδιωτικές πρωτοβουλίες και όσες τελικώς γίνονται από Περιφέρεια ή Δήμο . Αλλά από αυτά .. ένα τίποτα , ένα μηδέν , ανυπαρξία . Αλλά τολμάτε με θράσος να υποδεικνύεται και το πως πρέπει οι φορείς και επαγγελματίες του τόπου να στοιχειοθετήσουν και παρουσιάσουν τις προτάσεις τους , ως ένας καλός θεωρητικός πανεπιστημιακός κομματικά βολεμένος αχυράνθρωπος .

   Δυστυχώς κ. κ. Βολευτά μας , για άλλη μια φορά αποδείξατε ότι ήσασταν η λάθος επιλογή για τους συμπολίτες σας , ότι δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε του βάρους της αποστολής σας , ότι είστε αδύναμος και ανήμπορος να αντισταθείτε στις κομματικές εντολές και γραμμές , ότι είστε επιλεγμένος να προστατεύσετε τα συμφέροντα του κόμματος , αυτού του τάχα μου αριστερού μορφώματος και όχι των νησιών μας .

Άλλη μια φορά μας αποδείξατε πόσο ανίκανοι και ανήμποροι είμαστε να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα συμφέροντα του νησιού μας , πόσο κομματικά σκεπτόμενοι είμαστε , πόσο "κακός " λαός είμαστε τελικά ...... Και είναι το μόνο που έχετε καταφέρει για εμάς ... αλλά αν υπήρχε ίχνος τσίπας και ντροπής θα έπρεπε να είχατε ήδη υποβάλλει την παραίτηση σας , πολύ καιρό τώρα ... ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΜΩΣ !!!!


Αναρτήθηκε από samiaki anaptiksi