20 Φεβρουαρίου 2016

Ευτυχώς κύριε Καλατζή που δε μας διαβάζει κανένας...

πηγή ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ

Πανικός χθες στο δημοτικό συμβούλιο της
Σάμου κατά τη συζήτηση του 2ου θέματος για την πρόθεση του Δημάρχου Σάμου να πάρει την θετική ψήφο του σώματος (μετά από προσωπική πρόσκληση προς τον ίδιο τον Δήμαρχο) για να επισκεφθεί αντιπροσωπεία του Δήμου την Νέα Υόρκη για τις εορταστικές εκδηλώσεις της ομογένειας στην επέτειο της 25ης Μαρτίου και την καθιερωμένη παρέλαση στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης στις 10 Απριλίου...
Ο Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Καρλοβάσου κ. Τάσος Καλατζής όταν πήρε τον λόγο σε μια κατάσταση σύγχυσης αναφέρθηκε στα αρνητικά δημοσιεύματα που έχουν γίνει στο διαδίκτυο από τοπικά μέσα ενημέρωσης που ασχολήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες με αυτό το θέμα και ήταν αντίθετα στα ταξιδάκια του Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων που γίνονται κατά καιρούς!
Ο κ. Καλατζής είπε μεταξύ των άλλων πως"...φτάσαμε να ασχολούμαστε με κάτι μπλοκ που δεν τα διαβάζει κανένας" και απευθυνόμενος στους συναδέλφους του δημοτικούς συμβούλους είπε: "...μη μου το παίζεται τώρα ότι δεν θέλετε να πάτε το ταξίδι, αφού πριν λίγες ημέρες θέλατε σαν τρελλοί"!!!
Στο σημείο αυτό αντέδρασε η δημοτική σύμβουλος κυρία Μαστροκωνσταντή Μαριάνθη και είπε πως η ίδια δε γνώριζε τίποτα για το θέμα και πως κάποιοι μιλούνε και αποφασίζουν χωρίς να γνωρίζει τίποτα και έτσι υπάρχουν προαποφασισμένα θέματα!!!

Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Κυριαζής και αυτός σε μια περίεργη συναισθηματική κατάσταση αναφερόμενος και αυτός στα δημοσιεύματα είπε ότι όλα αυτά που γράφονται είναι βλακείες αναγκαζόμενος να το πάρει πίσω όταν του το ζήτησε ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης κ. Δημ. Μηλίγκος!
Ακούστηκαν και άλλα πολλά και από άλλους δημοτικούς συμβούλους και τελικά αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία με 16 θετικούς και 12 αρνητικούς ψήφους (και 1 παρών από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Νίκο Στεφανή) να επισκεφθεί αντιπροσωπεία του Δήμουτην Νέα Υόρκη, όπου τα έξοδα από συμβούλους θα πληρωθούν από τους ίδιους και το ποσό που θα δαπανηθεί θα είναι αποκλειστικά για την χορευτική ομάδα που θα τους συνοδέψει!!!

Κάτι πολύ σημαντικό είναι πως ΔΕΝ αποφασίστηκεΠΟΣΑ άτομα θα αποτελέσουν την χορευτική ομάδα καιΠΟΣΟ θα είναι το τελικό κόστος!
Θα είναι 5.000...ή 50.000 ευρώ;

Όσο για τον κ. Καλατζή να του πούμε πως το για το συγκεκριμένο θέμα τρία (3) μέσα έγραψαν τις προηγούμενες ημέρες.
Η ''ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ"... το''AEGAIO.BLOGSPOT.GR" και το''SAMIAKONVIMA.BLOGSPOT.GR''
Μας ξαφνιάζει λοιπόν αν εννοεί εμάς η άποψή του, ότι δεν ασχολείται κανείς με τα δημοσιεύματα της εφημερίδας μας, αφού για πολλούς μήνες μας ενοχλούσε τακτικότατα για να γράψουμε δημοσιεύματα υπέρ της πολιτικής που ασκούσε στο Καρλόβασι ο ίδιος  ή για να μας εκφράσει τη δυσαρέσκιά του για τονΔημαρχό του και πολλά άλλα που δεν θέλουμε να αναφερθούμε...γιατί θα τον στεναχωρέσουμε αρκετά...
Εξάλλου δεν θα τα διαβάσει και κανένας...
Ας δει λοιπόν πριν κλείσουμε αυτό το άρθρο μια εικόνα σχετικά με το δημοσίευμα που είχαμε κάνει για το ταξιδάκι στην Νέα Υόρκη και αν νομίζει ότι αυτό το άρθρο που προσέλκυσε 2500 χιλιάδες περίπου αναγνώστες είναι ο...κανένας, τότε έχει άλλο θέμα...

Για τον κ. Κυριαζή δεν θα ασχοληθούμε και ιδιαίτερα, αφού είναι λογικό να λέει ότι γράφονται βλακείες στο διαδίκτυο, αφού η επιχείρηση του με τόσες οικονομικές συνναλαγές που έχει με τον Δήμο Σάμου δεν θα μπορούσε να του αλλάξει την άποψη η δική μας τοποθέτηση...