27 Νοεμβρίου 2015

Πρόβλημα στις τηλεπικοινωνίες στο χωριό Φραντάτο της Ικαρίας


 
                               
 Εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στο χωριό Φραντάτο της Ικαρίας παρατηρείται συνεχή διακοπή των τηλεφωνικών επικοινωνιών και πολλές φορές είναι παντελώς αδύνατη η επικοινωνία των κατοίκων, όπως γνωρίζετε κατόπιν αυτών των συνθηκών είναι επίσης και αδύνατη η επικοινωνία μέσω internet.

     Οι κάτοικοι έχουν προβεί σε αρκετές διαμαρτυρίες και ο ΟΤΕ απαντάει μέσω μηνυμάτων χωρίς να έχει δείξει έως τώρα κανένα έμπρακτο ενδιαφέρον για να αποκατασταθεί η συγκεκριμένη βλάβη, που ταλαιπωρεί τους πολίτες. Κύριοι ζουν άνθρωποι εκεί που έχουν επιλέξει να ζουν στα χωριά τους.
     Σας καλώ άμεσα να παρέμβετε κ. Διευθυντά και άμεσα να αποκατασταθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα που σας αφορά διότι επιπλέον σ’ αυτό το χωριό έχουμε και ηλικιωμένους με προβλήματα υγείας όπου άμεσα χρειάζονται την τηλεφωνική επικοινωνία για κάθε ενδεχόμενο.
     Θεωρώ ότι άμεσα θα παρέμβετε και αναμένω τις απαντήσεις σας διότι αυτό συμβαίνει αρκετά μεγάλο διάστημα και ο ΟΤΕ  δεν πράττει τίποτα έως τώρα για μας. Κ.  Διευθυντά  δεν υπάρχουν άνθρωποι πρώτης ή δεύτερης κατηγορίας και σας καλώ άμεσα να αποκαταστήσετε τη βλάβη.


         



                                                             Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ & ΦΟΥΡΝΩΝ

                                                                                        ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΜΦΙΛΗΣ