6 Ιουλίου 2015

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Σαμιακός Λαός !!!!!!!!!!!!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΑΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗ

Συνιστάτε"ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ" στους πολίτες κ. Σεβαστάκη;  Ασφαλώς θα αστειεύεστε! Κλείσατε τις τράπεζες στις 29 Ιουνίου, στερώντας το δικαίωμα στους επιχειρηματίες του ακριτικού μας νησιού να κάνουν τις απολύτως αναγκαίες συναλλαγές τους. Να πληρώσουμε τις επιταγές μας, να κάνουμε προμήθειες για τους τουρίστες που διαμένουν στα ξενοδοχεία μας και ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ: Να πληρώσουμε το προσωπικό μας, που περιμένει από εμάς για να ζήσει!
Κύριε Σεβαστάκη, εσείς και η Κυβέρνησή σας, δεν σκεφτήκατε στο ελάχιστο τους πολίτες αυτού του τόπου, της Σάμου. Δε νοιαστήκατε για το πως θα ζήσουν οι άνθρωποι που εργάζονται για να συντηρήσουν τις οικογένειές τους, ούτε καν για τα άτομα της τρίτης ηλικίας που εξαναγκάζονται στον πρωτοφανή εξευτελισμό να τρέχουν στα ΑΤΜ για 60 ευρώ και να συνωστίζονται στις τράπεζες τις προσεχείς μέρες για 120 ευρώ εφάπαξ. Γνωρίζετε αλήθεια πόσο στοιχίζει η συμμετοχή σε φάρμακα για έναν συνταξιούχο; Γνωρίζετε πόσο κάνουν οι οικογενειακές προμήθειες μιας εβδομάδας; Έχετε συναίσθηση  πόσο βλάψατε τον τουρισμό και την επιχειρηματικότητα με αυτές σας τις άστοχες και επικίνδυνες αποφάσεις; 'Εχετε αντιληφθεί ότι οδηγείτε την επιχειρηματική/τουριστική δραστηριότητα στην εξαφάνιση και τη νέα γενιά στην μετανάστευση προς αναζήτηση εργασίας; Ξέρετε αλήθεια με πόσο μόχθο και κόπο, προσωπική εργασία και αγωνίες κρατάμε ανοιχτές τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της Σάμου, για να δίνουμε δουλειά στους νέους ανθρώπους, να συντηρούμε την οικονομία του τόπου και να εξυπηρετούμε ποιοτικά τους επισκέπτες; Αντιλαμβάνεστε ότι θα μας οδηγήσετε σε οριστικό ΚΛΕΙΣΙΜΟ;
Λυπάμαι πραγματικά, αλλά το κόμμα σας, μας κορόιδεψε οικτρά κ.  Σεβαστάκη. Σας το δηλώνω με πλήρη συναίσθηση, ως μία επιχειρηματίας με μακρά εμπειρία στον Ξενοδοχειακό χώρο αλλά και ως ένας άνθρωπος που έζησε χρόνια στην ξενιτιά για να έρθει και να επενδύσει τους κόπους 40 ετών δουλειάς, στον γενέθλιο τόπο του!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, Ο ΣΑΜΙΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΛΑ και ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!

ΠΟΠΗ ΚΑΡΙΩΤΟΓΛΟΥ
ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΣΑΜΟΥ

σσ : Το ποιος εκλεισε τις Τράπεζες είναι ενα άλλο τροπάριο!!