9 Μαρτίου 2015

Mέγα πολιτικό ζήτημα με τον Δήμο Σάμου!

πηγή :ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ

Από τις 9 Ιουλίου του
2014, δηλαδή 52 ημέρες πριν την ανάληψη των καθηκόντων τους είχαν ενημερωθεί, όπως προκύπτει από το επίσημο έγγραφο της Ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου Σάμου, όλοι οι ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ δημοτικοί, κοινοτικοί και οι εκπρόσωποι τοπικών κοινοτήτων και σύμβουλοι, που είχαν οφειλές στον Δήμο, πως έπρεπε να ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ τις ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ οφειλές τους!
Με ένα έγγραφο που είχε σταλεί στον κάθε έναν προσωπικά πολύ πριν αναλάβουν στην  του Σεπτέμβρη τα καθηκοντά τους, ο εκπρόσωπος της Ταμειακής Υπηρεσίας τους ενημέρωνε πως ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ έπρεπε να είναι συνεπείς.

Κάποιοι από αυτούς δε το έκαναν και παρόλο που ''φωνάζουμε'' πολύ καιρό τώρα, κάποιοι μας αποκαλούσαν αμαθείς και γραφικούς!
Τώρα με τον πιο επίσημο τρόπο θα πρέπει να σκύψουν το κεφάλι και να βρουν τους αντικαταστάτες αυτών που έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια νόμους και ειδοποιητήρια!.

Το λέγαμε και στην περίπτωση του Δημοτικού Συμβούλου Καρλοβάσου κ. Δημήτρη Καραγιάννη όπου είχαμε γράψει σχετικό άρθρο και ο Δήμαρχος Σάμου αντί ΑΜΕΣΑ να τον υποχρεώσει σε παραίτηση, έκανε μυστικοσυναντήσεις στο Καρλόβασι προκειμένου να βρει τρόπο να τον καλύψει!!!

Με αυτό λοιπόν το έγγραφο του Δήμου προκύπτει μείζον πολιτικό ζήτημα για τον κ. Αγγελόπουλο, αφού θα πρέπει να ζητήσει συγνώμη από τους πολίτες και το δημοτικό συμβούλιο και να προχωρήσει στις διαδικασίες που προβλέπει ο Νόμος.
Έτσι κι αλλιώς ήδη για κάποιους οι διαδικασίες ΕΚΠΤΩΣΗΣ από το αξίωμά τους έχουν ξεκινήσει.

Αν δε το κάνουν τότε οι πολίτες της Σάμου θα πρέπει να ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΥΝ αν θα είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, παίρνοντας ως παράδειγμα κάποιους δημοτικούς συμβούλους!