27 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ! Κύριε Αμυρσώνη πόσο ''στημένο'' είναι το παιχνίδι;

ΠΗΓΗ ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.
Κώστας Αμυρσώνης ''στήνει'' μαζί με τον Δήμαρχο Σάμου ένα ΕΚΤΑΚΤΟ υποτίθεται δημοτικό συμβούλιο για τα έργα της πόλης της Σάμου και την απαράδεκτη εικόνα κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η πρωτεύουσα του νησιού.
Η πρόσκληση που εστάλη (ΟΜΩΣ) στις δημοτικές παρατάξεις, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τα Μ.Μ.Ε. της Σάμου έχουν ημερομηνία 26 Φεβρουαρίου του 2015, αναφέροντας ότι μια (1) μέρα μετά (δηλαδή σήμερα Παρασκευή) στις 27 Φεβρουαρίου θα γίνει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο.
Μέχρι εδώ όλα καλά (ας πούμε).

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Αμυρσώνης θα πρέπει να μας απαντήσει πως είναι δυνατόν από την περασμένη Τρίτη 24 Φεβρουαρίουτο ιστολόγιο (blog) της εφημερίδας ''ΣΑΜΙΑΚΟ ΒΗΜΑ" να γνωρίζει την ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση τουΔημοτικού Συμβουλίου και να το δημοσιεύει;
Πως είναι δυνατόν να το ξέρει το ''ΣΑΜΙΑΚΟ ΒΗΜΑ''και να μην το γνωρίζουν 33 δημοτικοί σύμβουλοι και όλα τα άλλα τοπικά μέσα ενημέρωσης καιδημοσιογράφοι;
Να υπενθυμίσουμε ότι αυτό το καταγγέλει(τσουβαλιάζοντας βέβαια όλους τους δημοσιογράφους) και ο συνδυασμός ΑΝΑΤΡΟΠΗ σε χθεσινή του ανακοίνωση λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής:
''... Υπενθυμίζουμε ότι η πρόσκληση για μια τακτική συνεδρίαση ΔΣ γνωστοποιείται στους συμβούλους τρεις τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα που ορίζεται η συνεδρίαση. Με έκπληξη και αγανάκτηση λάβαμε σήμερα 26/2/2015 την πρόσκληση για το «έκτακτο» αυριανό ΔΣ, που όπως φαίνεται όμως δεν ήταν και τόσο έκτακτο, καθώς κάποιοι το γνώριζαν αρκετά νωρίτερα.
Συγκεκριμένα, ήδη από τις 24/2/2015 είχε αναρτηθεί σε έγκριτο blog ενημέρωσης, τόσο η ημερομηνία, όσο και η θεματολογία του «έκτακτου» ΔΣ.
Αναρωτιόμαστε εύλογα λοιπόν, εάν οι δημοσιογράφοι αποτελούν πιο προνομιακούς συνομιλητές της δημοτικής αρχής, στο βαθμό μάλιστα που να γνωρίζουν δυο μέρες νωρίτερα από εμάς, τόσο την ημερομηνία σύγκλησης του «έκτακτου» ΔΣ όσο και τη θεματολογία του"

Η "ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ'' ΔΕΝ θα συμμετέχει σε αυτό το ''στημένο'' Δημοτικό Συμβούλιο αφού όπως φαίνεται ο Προεδρός του και ο Δήμαρχος Σάμου έχουν βρει μέσο ενημέρωσης για να τους προβάλει...
Είναι συνεδρίαση παρωδία....

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ''ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ'':