11 Νοεμβρίου 2014

Τι δεν καταλαβαίνει το Λιμεναρχείο της Σάμου;

Εδώ και καιρό ακούγονται πολλές διαμαρτυρίες κατά του Λιμεναρχείου της Σάμου ,όπου όπως φαίνεται έχει χάσει παντελώς τον έλεγχο σε ότι αφορά την αστυνόμευση της παραλιακής.Εκεί κοντά στα ταξί και μέχρι μπροστά από το κτίριο της πρώην πρόνοιας ,έχουν τοποθετηθεί πινακίδες όπου ο χώρος αυτός έχει καθοριστεί ως χώρος στάθμευσης των ταξί.

Μάλιστα για το ίδιο θέμα η προηγούμενη διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου πήρε απόφαση και άλλαξε τη μελέτη για αυτό ακριβώς το λόγο.Έκτοτε ποτέ δεν εφαρμόστηκε ο κ.ο.κ.

Καθημερινά αρκετά αυτοκίνητα συμπολιτών μας δυσκολεύουν το έργο των επαγγελματιών ταξιτζήδων μη μπορώντας να κατανοήσουν προφανώς το αυτονόητο ..ότι ο χώρος αυτός έχει προβλεφθεί για να στάθμευση των ταξί'

Και καλά οι συμπολίτες μας να μην καταλαβαίνουν το αυτονόητο,σύμφωνα με πληροφορίες το Λιμεναρχείο Σάμου που έχει και την ευθύνη της εύρυθμης λειτουργίας της παραλιακής έχει χάσει το μέτρο .
Φαίνεται ότι ο έλεγχος σταματάει  μέχρι την εθνική τράπεζα ...παρακάτω και εκεί που είναι παρανόμως τα αυτοκίνητα παρκαρισμένα δεν κάνουν το παραμικρό...γιατί;