19 Νοεμβρίου 2014

Ανακοίνωση Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου - Ικαρίας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΑΜΟΥ – ΙΚΑΡΙΑΣ & ΦΟΥΡΝΩΝ

   1.Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αφού έλαβε υπόψη του την διακοπή της ετήσιας κρατικής χορήγησης  τροφίμων καθώς και την αδυναμία αποστολής από κρατικούς φορείς στα νησιά μας παρά τις προσπάθειές μας προτείνοντας εναλλακτικές λύσεις (αποστολή κομπόστας, μαρμελάδας, χυμού) διαφόρων οπωρικών λόγω ευπάθειάς τους και κόστους αποστολής τους για τη στήριξη της νησιώτικης Πολύτεκνης οικογένειας, προέβη σε ενέργειες προκειμένου να εξασφαλίσει έστω και υπό τη μορφή «μικρού δώρου» ζυμαρικά τα οποία προέρχονται από προσωπικές χορηγίες και φιλανθρωπική εκδήλωση. ( Οι χορηγοί θα ανακοινωθούν επίσημα με έτερο έγγραφο).
2. Κατόπιν των ανωτέρω ανακοινώνουμε στα μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου – Ικαρίας & Φούρνων τα παρακάτω:

α. Η θεώρηση των Πολυτεκνικών Ταυτοτήτων για το έτος 2015 ξεκινάει στα Γραφεία του Συλλόγου από 20 Νοεμβρίου 2014 καθημερινές από 9 το πρωί  έως 12 το μεσημέρι και κοστίζει 20€ κατά οικογένεια. Με την θεώρηση των Πολυτεκνικών Ταυτοτήτων για το έτος 2015 η οικογένεια που έχει ανήλικα τέκνα (ασχέτως αριθμού) θα λαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ και 10 πακέτα ζυμαρικά του μισού κιλού έκαστο (σύνολο 5 κιλά) ενώ κάθε οικογένεια που δεν έχει καθόλου ανήλικα τέκνα θα λαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ 5 πακέτα ζυμαρικά του μισού κιλού (σύνολο 2,5 κιλά).
β. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα ζυμαρικά θα χορηγούνται μέχρι να εξαντληθούν οι ποσότητες που κατάφερε να συγκεντρώσει ο σύλλογός μας.
γ. Επειδή πλέον ο Σύλλογος Πολυτέκνων Σάμου – Ικαρίας & Φούρνων αποτελεί αναγνω-ρισμένο από το κράτος ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ (Άρθρο 94 Ν.3852/2010) και υπάγεται στις υπηρεσίες του ΔΗΜΟΥ Σάμου όσον αφορά την ΕΠΟΠΤΕΙΑ, την ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, την ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ και ΕΓΚΡΙΣΗ των επιχορηγήσεών μας καθώς και για πλήρη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ο κάθε δικαιούχος που θα λαμβάνει τα εν λόγω τρόφιμα θα υπογράφει για την παραλαμβανόμενη ποσότητα σε ειδική κατάσταση η οποία με τη λήξη του έτους θα παραδίδεται θεωρημένη στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου μας ενώ αντίγραφό της θα τηρείται επί 5ετίας στα Γραφεία μας.
2. Τέλος καλούμε κάθε φιλάνθρωπο ή φορέα που επιθυμεί να συνδράμει την ανωτέρω προσπάθε-ια του Συλλόγου μας ώστε όλες οι Πολύτεκνες Οικογένειες των νησιών μας να λάβουν αυτό το «μικρό δώρο» αγάπης να επικοινωνήσει μαζί μας.

     Με σεβασμό
      Για το Διοικητικό Συμβούλιο
                             Ο             Ο
     ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                ΠΡΟΕΔΡΟΣ

   Ιωάννης Βούρος            Απόστολος Γ. Τσιώλης