15 Οκτωβρίου 2014

Βραδιά προσφοράς στον πολιτισμό!

αναδημοσίευση από ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ

Μια όμορφη εκδήλωση

πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στον πολυχώρο ''SOCIAL HALL'' στην Πλατεία Πυθαγόρα της Σάμου, με την συμμετοχή φίλων και υποστηριχτών της χοροδιδασκάλου κας Ελένης Παντελούκα.

Στην εκδήλωση αυτή, παραδόθηκαν στην ίδια την κα Παντελούκα, ως δωρεά από τον ραδιοφωνικό σταθμό 2000 Fm 99,8 την εφημερίδα ''ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ'' (μέλος του Ομοιογενή Δημιουργικού Ομίλου Σάμου), τα καταστήματα ''IDEAL CAFE'', ''SOCIAL HALL'' ,''ΣΤΟ ΨΗΤΟ'' και τον επιχειρηματία κ. Γιάννη Παπαπαναγιώτου, υπέροχες παραδοσιακές στολές, ως ένδειξη ευχαριστίας για την προσφορά και την αφοσιωσή της στον πολιτισμό, σε συλλογικό αλλά και προσωπικό επαγγελματικό επίπεδο!

Η κα Παντελούκα εμφανώς συγκινημένη ευχαρίστησε όλους για την συμπαράσταση προς το προσωπό της και υποσχέθηκε να καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να μεταφέρει σε πολλά παιδιά ακόμη, την τέχνη του χορού αλλά και την παραδοσιακή κουλτούρα της Σάμου.

Οι δωρητές των παραδοσιακών στολών της έδωσαν συγχαρητήρια για ότι έχει κάνει μέχρι τώρα στις δραστηριότητές της, αλλά και για την πρόσφατη παρουσία της με τη χορευτική της ομάδα στο Φεστιβάλ Ειρήνης στα Μουδανιά της Μικράς Ασίας.