2 Σεπτεμβρίου 2014

Προτεραιότητα του κ. Αγγελόπουλου είναι η εξυπηρέτηση φίλων;;;

Αναδημοσίευση από την ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ


Ένα περίεργο "δημοσίευμα" μας
έκανε εντύπωση σήμερα το μεσημέρι από το προσωπικό ιστολόγιο του μέλους της Νέας Δημοκρατίας και πρώην προέδρου της Νομαρχιακής του ΛΑΟΣ στη Σάμο κ. Γιώργου Αβραμίδη.
Ένα ιστολόγιο που τελευταία από αθλητικό, έχει γίνει ενημερωτικό και διαβάζουμε και καμιά είδηση από τηνΛευκόπετρα Ξάνθης, αλλά τέλος πάντων δεν έχει καμία σημασία αφού είναι καθαρά προσωπικό του κ.Αβραμίδη και γράφει ότι θέλει!

Το περίεργο και ενδιαφέρον δημοσίευμα για εμάς αναφερόταν στις προτεραιότητες που βάζει ο νέος Δήμαρχος της Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος με την ανάληψη των καθηκόντων του και αναφέρει τις δεκαπέντε πρώτες που βάζει με την τελευταία αυτή που βλέπετε και στην φωτογραφία που σας δημοσιεύουμε!

"Την εξυπηρέτηση ''''φίλων'''' που βοήθησαν να εκλεγεί''!!!

Θα πρέπει να εξηγήσει ο νέος Δήμαρχος ή ο κ.Αβραμίδης τι είδους εξυπηρετήσεις είναι αυτές και αν το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι συνέντευξη με απαντήσεις του νέου δημάρχου ή αυθαίρετη δημοσίευση του μέλους της Νέας Δημοκρατίας για να καταλάβουν και οι πολίτες της Σάμου!

Ο κ. Αβραμίδης βέβαια που από υποψήφιοςΒουλευτής με τον ΛΑΟΣ ξαφνικά βρέθηκε (με νεύμα του κ. Βορίδη, όπως αυτό του Ανδρέα στη Μιμή) σε μια νύχτα στη Νέα Δημοκρατία, ενώ στην περίοδο των Δημοτικών Εκλογών ήταν σφόδρα αντίθετος στις υποψηφιότητες Αγγελόπουλου, Κατρακάζου.
Τώρα τον βλέπουμε σε τρυφερούς εναγκαλισμούς με τον νέο Δήμαρχο!!!

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...