29 Αυγούστου 2014

Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου κατά ΝΕΛ Προσφεύγει στα δικαστήρια



Τα σοβαρά προβλήματα που δημιούργησαν οι επαναλαμβανόμενες πολύωρες καθυστερήσεις του πλοίου «European Express» και κυρίως η τελευταία στις 9 Αυγούστου, με τη δεκάωρη ταλαιπωρία που υπέστησαν 1.000 περίπου επιβάτες, οι 600 εκ των οποίων ήταν τουρίστες που είχαν προορισμό τη Λήμνο, οδήγησαν την Ένωση Ξενοδόχων του νησιού στο να ετοιμάζεται να προσφύγει στα δικαστήρια εναντίον τής ΝΕΛ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου, Στέλιος Μάντζαρης, ενημέρωσε τα μέλη για την προκλητική, όπως τη χαρακτηρίζει, απάντηση της ΝΕΛ στην οργισμένη επιστολή της Ένωσης μετά τα πρόσφατα γεγονότα.
«Πάθαμε ζημιές…»

Ο κ. Μάντζαρης σημείωσε: «Διαφάνηκε καθαρά πόσο μάς υπολογίζει αυτή η εταιρεία, που εμείς στηρίζουμε και από την οποία δεν έχουμε απαιτήσει ποτέ τις δικές μας ζημίες που κατά καιρούς έχουν προέλθει από αυτήν. Όλα όμως έχουν ένα όριο και εμείς έχουμε ξεπεράσει το δικό μας». Ο πρόεδρος των Ξενοδόχων ζητά από τα μέλη της Ένωσης να συγκεντρώσουν όσο περισσότερες επιστολές, διαμαρτυρίες, ακυρώσεις, αποδεικτικά διαφυγόντων κερδών και να απαιτήσουν αποζημιώσεις με ένδικα μέσα.
ΕΜΠΡΟΣ