21 Ιουνίου 2014

Βλέποντας και κάνοντας οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Σάμου υπεύθυνες για αυτή την καθυστέρηση με τις παλινωδίες τους.Μπετό κατά μήκος της παραλιακής φοβούνται καθίζηση;


M ανοιχτό το στόμα έχουν μείνει οι Σαμιώτες με όσα βλέπουν να γίνονται μπροστά στα μάτια τους και που αφορούν τα έργα της παραλιακής .
Τη μια μέρα να στρώνεται ο δρόμος και την επομένη ξανά και φτου από την αρχή,πάλι σκαψίματα.
Αυτό δείχνει ότι οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου ούτε πλάνο έχουν αλλά ούτε και προγραμματισμό.

Βλέποντας και κάνοντας και κατώτεροι των περιστάσεων αλλά και η απορία του κατά πόσο έχουν την εμπειρία για να φέρουν εις πέρας ένα τέτοιο έργο.

Ενώ ο εργολάβος τους είχε ειδοποιήσει εδώ και καιρό για τα προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά αυτοί είχαν φαίνεται να ασχοληθούν με άλλα θέματα.
Μη μου πείτε ότι δεν γνώριζαν τα περί οπτικής ίνας;

Παρόλα αυτά και αφού άρχισε να στρώνεται και να πέφτει το υπόστρωμα θυμήθηκαν ότι θα πρέπει εκ των υστέρων να ανοιχτεί πάλι ένα κομμάτι για να περάσει η οπτική ίνα είναι και μια σωλήνα που δεν είχαν προβλεφθεί.
Όλα αυτά και πολλά άλλα προβλήματα θα μπορούσαν να είχαν λυθεί στην ώρα τους όταν οι επιβλέποντες του έργου βρισκόταν καθημερινά στη παραλιακή.

Διαπιστώνοντας δε έστω και αργά ,αν και γνώριζαν ότι από κάτω από το οδόστρωμα είναι όλα βούρκος,λυματα και θάλασσα  σκέφτονται τώρα από το ΞΕΝΙΑ   μέχρι το Σάμος το ξενοδοχείο να πέσει  μπετό.