25 Ιανουαρίου 2014

Οι Αξιωματικοί έχουν μπέσα τιμή και όνομα.....εσύ γιατί κρύβεσαι Σαμιακή Ανάπτυξη;

Η ιστοσελίδα ΣΑΜΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ στη Σάμο στην αρχή της σελίδας της έχει το παρακάτω απόσπασμα του Ανδρέα Κάλβου Ωδή εις Σάμον

Ὅσοι τὸ χάλκεον χέρι βαρὺ τοῦ φόβου αἰσθάνονται, ζυγὸν δουλείας, ἂς ἔχωσι. θέλει ἀρετὴν καὶ τόλμην ἡ ἐλευθερία. [ ] Ἰδοὺ καὶ ὁ μέγας τρόμος τῆς Ἀσίας γῆς, ἡ Σάμος. πλέξε δι᾿ αὐτὴν τὸν στέφανον ὑμνητικὸν καὶ αἰώνιον λυρικὴ κόρη. Ανδρέας Κάλβος, Εἰς Σάμον

Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας που διατηρεί την ανωνυμία του ανήκει στις τάξεις του Ελληνικού Στρατού και μάλιστα μας προτρέπει να του ζητήσουμε και συγνώμη δηλώνοντας ότι τους υπερασπίζετε κλπ κλπ

Το κείμενο μας προς το Ταξίαρχο της Σάμου είχε να κάνει με τα δικά του ανώνυμα δημοσιεύματα και σε καμιά περίπτωση με τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων που βρίσκονται στο νησί .

Εδώ και καιρό ,άλλη δουλειά φαίνεται δεν έχει να κάνει;,,,καθημερινά ακούει τις εκπομπές στον 2000fm και πριν καν τελειώσει η εκπομπή έχει αναρτήσει και κάποιο κείμενο του .

Δηλώνουμε ότι έχει το δικαίωμα ακόμα και ως αξιωματικός να γράφει οτιδήποτε του κατέβει.

Εκείνο όμως που δεν δεχόμαστε είναι η μάσκα που φοράει...η ανωνυμία....τις προάλλες πολιτικός στη Σάμου τον αποκάλεσε  μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης face γυναικούλα επειδή ακριβώς κρύβεται και έτσι μέσα από την ανωνυμία του νομίζει ότι παραμένει στο απυρόβλητο.

Προσωπικά όλα μπορώ στα όσα γράφει να τα καταλάβω εκείνο που δεν μπορώ όμως να καταλάβω είναι η μάσκα της ανωνυμίας που έχει φορέσει <<ως άλλος δοσίλογος>> της εποχής!!!!!!!!!!!!!

Κύριε ανώνυμε αξιωματικέ αργά η γρήγορα θα αποκαλυφθεί το επώνυμο σου,τουλάχιστον όμως μην χρησιμομοποιείς τους στοίχους ενός Κάλβου γιατί όποιος φοβάται να έρθει στο φως της δημοσιότητας και να βάλει την υπογραφή του κάτω από τα δημοσιεύματα κάτι άλλο δείχνει ,το θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία δεν σου ταιριάζει .

Απευθυνόμαστε στον Ταξίαρχο της Σάμου και τον ρωτάμε ποιος αξιωματικός κρύβεται πίσω από την ανωνυμία ;
Ποιος είναι ο ρόλος του και τίνος συμφέροντα εξυπηρετεί;
Αλήθεια τα εγκρίνει και τα επιτρέπει αυτά ο Ελληνικός Στρατός ;