5 Ιανουαρίου 2014

Καμμένος: Τουριστική μονάδα της πεθεράς μου το σπίτι στην Ικαρία

Τουριστική μονάδα 10 δωματίων ιδιοκτησίας της πεθεράς του χαρακτήρισε το σπίτι στην Ικαρία, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος.
«Αυτή η επιχείρηση έχει κλείσει προ πενταετίας», όταν σύμφωνα με το νόμο έληγε η υποχρεωτική διάρκεια λειτουργίας της, είπε ο ίδιος μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, μετά τη χθεσινή καταγγελία του Α.Γεωργιάδη.
Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο πραγματοποιήθηκε έλεγχος το 2010, τόσο από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όσο και από τον ΕΟΤ, όταν εμφανίστηκαν σχετικά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο. Και καταφέρθηκε κατά του Α.Γεωργιάδη με βαρύτατους χαρακτηρισμούς.
«Να σταματήσει να παριστάνει την κότα και να ζητήσει την άρση της ασυλίας του με αυτό τον τύπο θα τα πούμε μόνο στη δικαιοσύνη, είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, δεν ασχολούμαι με τα φασιστοειδή του Σαμαρά», όπως είπε σε έντονο ύφος.

Παρεμβαίνοντας, ο Α. Γεωργιάδης δήλωσε ότι όπως και στην περίπτωση Λιάπη, που είχε πάρει την επιδότηση η θεία του, έτσι στην περίπτωση κ. Καμμένου είχε πάρει την επιδότηση το 2004 η πεθερά του. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το 2010, όταν έγινε έλεγχος, η πεθερά του εμφάνισε δυο αποδείξεις, η μια εξ' αυτών είχε κοπεί από τον κ. Καμμένο.
«Εγώ ήρθα στο δικαστήριο, ο κ. Καμμένος δεν ήρθε τα περί κότας τού τα επιστρέφω. Σε μια εβδομάδα στη δίκη για το σκάφος του να είναι στο δικαστήριο, όχι να κρυφτεί πάλι. Και από τον ΣΥΡΙΖΑ ψηφίστηκε να μην αρθεί η ασυλία μου. Έχει περάσει η εποχή που λασπολογούσε τους πάντες. Ο «γενναίος» μόλις με βλέπει το βάζει στα πόδια», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.


.newsbomb.gr