5 Δεκεμβρίου 2013

Eσείς του Δήμου Σάμου κάνετε τίποτα ουσιαστικό για τον τουρισμό;

 Δεν θα κάνουμε κανένα
περιττό σχόλιο για τις κινήσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα ο Δήμος Σάμου στο επίπεδο της προώθησης του Τουρισμού στο νησί μας, αφού έτσι κι αλλιώς τα νούμερα της ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ως προορισμός (η Σάμος) με πτώση 5% από τα περσινά επίπεδα (όταν και πρόπερσι είχαμε άλλο ένα 10%...!

Το μόνο που θα πούμε στον Δήμαρχο Σάμου κ.Στέλιο Θάνο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Τουρισμού κ. Γιώργο Χατζημιχάλη...είναι ένα.

 Διαβάζοντας το παρακάτω Δελτίο Τύπου του Δήμου Χίου, ας κλείσουν τα μάτια και ας σκεφτούν στη θέση όλων αυτών των παραγόντων της Χίου ΑΝ ήταν αντίστοιχα οι ίδιοι...θα έβγαινε κάτι ουσιαστικό για το νησί μας;

 Πολύ σκέφτεστε αν θα πάρουμε απάντηση, στο άρθρο αυτό, αλλά δεν μας ''καίει'' ιδιαίτερα.

Αυτό που μας ''καίει'' είναι να δώσουν απαντήσεις στους εαυτούς τους..............

.....Άν μπορούν!



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήμος Χίου:

 Συνάντηση με τη Διοίκηση της «Astra airlines»

 Σας ενημερώνουμε ότι, στο πλαίσιο της έκθεσης Philoxenia στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τη Διοίκηση της «Astra airlines» στα γραφεία της εταιρείας, μετά από πρόταση του Δήμου Χίου, στην οποία παρευρέθηκε ο ιδιοκτήτης της κ. Γ. Ζλατάνης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Κώστας Μούνδρος και η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Αποστολία Λύκου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:

• Η μείωση του κόστους εισιτηρίων της εταιρείας

• Η διαφημιστική πολιτική της Astra και η προώθηση της Χίου, ως τουριστικό προορισμό

 • Η προώθηση επισκεπτών από τις Ανατολικές χώρες, διότι η Astra συνδέει τη Θεσσαλονίκη με αρκετές πόλεις της Ρωσίας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα και αναμένουμε τα αποτελέσματα των όσων συζητήθηκαν και της θετικής ανταπόκρισης εκ μέρους της εταιρείας.
i-samos.gr