19 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΦΩΣ .....



(http://www.radiocafe.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3768:2013-09-17-13-28-44&catid=300:2012-08-25-20-30-15&Itemid=551)
Αυτό ήταν, με μια έκτακτη συνεδρίαση  λύθηκαν τα προβλήματα του αθλητισμού στο νησί μας και επιτέλους οσονούπω θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου κτλ. Έτσι , δυναμικά και με τσαμπουκά παίρνονται οι αποφάσεις από το Δ.Σ Δήμου Σάμου , όχι για να μην λένε οι κακές γλώσσες. Αλλά εμένα μου μπαίνουν κάποια ερωτήματα ρε παιδιά και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας έτσι για να γίνει και διάλογος. Ερώτημα πρώτο, εδώ για να παραστούν οι Σύμβουλοι στα Τακτικά συμβούλια έπεσε απειλή για καθαίρεση κτλ, πως διάολο τους μάζεψαν στο έκτακτο ; Αλήθεια δεν είναι απορίας άξιον; Αλλά και πάλι οκ ας πούμε ότι υπήρχε απαρτία , έπρεπε να φθάσουμε σε αυτό το οριακό σημείο για να παρθεί μια απόφαση ; Δηλαδή έπρεπε να ΜΗΝ ξεκινήσει
το πρωτάθλημα ; έπρεπε να φθάσει το θέμα στο Ελληνικό (;) κοινοβούλιο για να φιλοτιμηθούν να ψάξουν για λύση ; Πάλι εκ των υστέρων ; Τελικά δουλεύει κανείς εκεί μέσα ή το έχουν ρίξει στο σορολόπ όλοι τους ; ή εκτός και αν είναι όντος τόσο άσχετοι και άχρηστοι όσο τους φωνάζω και εγώ τόσο καιρό. Ο δε  Αντιδήμαρχος, ο " κύριος υπεύθυνος για παιδεία, αθλητισμό, πολιτισμό κτλ κτλ κτλ, στο νησί " , ΠΑΣΟΚΟΔΙΑΙΤΟ και ΠΑΣΟΚΟΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟ παιδί της  κλαδικής  , που τόσο " άξια " αναρριχήθηκε στην εξουσία, αναφώνησε και υποσχέθηκε .. ότι ΔΕΝ θα βάλει κανένα πρόβλημα κάτω από το χαλί όπως τόσα χρόνια έκαναν οι προηγούμενοι .., δηλαδή τόσα χρόνια στο πόστο αυτό τι κάνει αυτός ; Άσε που οι προηγούμενοι , είναι οι ίδιοι αυτοί κομματικοί φίλοι του που τον ανέδειξαν. Λίγο πριν από το τέλος της θητείας του του ήρθε να " επαναστατήσει " και να λύσει όλα τα προβλήματα που χρονίζουν ; Μα καλά , πιστεύουν ότι μπορούν  να μας κοροϊδεύουν ακόμα ; μα τόσο χαζοί είναι ; .. Και μιας και μιλάμε για τον Αντιδήμαρχο και παιδείας, τον άκουσα στην Σαμιακή τηλεόραση να λέει στο μήνυμα του ότι ... άργησε κάποιους μήνες ο εργολάβος να ξεκινήσει τα έργα στις σχολικές μονάδες αλλά τι να κάνουμε , θα ξεκινήσει τώρα. Δηλαδή τώρα που τα παιδιά θα είναι στο σχολειό , ο εργολάβος θα κάνει εργασίες.  Χαμπάρι δεν έχει πάρει από τα θέματα ασφάλειας κτλ των παιδιών . Ερώτημα δεύτερο , τόσο εύκολο είναι τελικά να βρεθούν τόσα λεφτά ; Με μια συνεδρίαση και τζούπ , βρέθηκαν 210.000 για τις απαιτούμενες εργασίες . Μα καλά γιατί αφού ήταν τόσο εύκολο δεν τα βρήκαν πιο νωρίς ; γιατί έπρεπε να γίνει τόσος ντόρος ; Άρα λεφτά ο Δήμος ΕΧΕΙ , απλά πρέπει να γίνει κάποιο πρόβλημα μεγάλο θέμα, να γίνει και ένα έκτακτο συμβούλιο για να τα βγάλουμε από τα κιτάπια τους. Αλήθεια κύριοι , ΔΕΝ υπάρχει καμία οργάνωση και κανένας έλεγχος , ΔΕΝ γνωρίζετε πως να διοικείται ούτε και γιατί. Οι εργασίες αυτές, για σχολεία, γήπεδα κτλ ξεκινάει από την επόμενη ακριβώς του κλεισίματος . Την επομένη που κλείνουν τα σχολεία , πρέπει να μπουν τα απαραίτητα συνεργία για να ετοιμάσουν τις εγκαταστάσεις για να είναι πανέτοιμες να φιλοξενήσουν τα παιδιά μας την επόμενη χρονιά, ούτως ώστε να υπάρχει χρόνος για να αντιμετωπισθούν όποια προβλήματα ανακύψουν. Αυτό συμβαίνει και με τις εγκαταστάσεις στα γήπεδα κτλ. Αλλά αυτό θέλει κάτι που εσείς ΔΕΝ το έχετε, ΑΓΑΠΗ, ΠΑΘΟΣ  για τον τόπο και ΜΕΡΑΚΙ. Θέλει ΟΡΓΑΝΩΣΗ και ΤΡΕΞΙΜΟ.
Για άλλη μια φορά αποδείξατε ότι είστε ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ  για τον τόπο.....

Αναρτήθηκε από samiaki anaptiksi