30 Μαΐου 2013

ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Τ.Ο. ΣΑΜΟΥ




Συνεχίζονται δυναμικά οι δράσεις των Συναγωνιστών της Τοπικής Οργάνωσης Σάμου. Το πρωί του Σαββάτου, 25 Μαΐου 2013, πραγματοποιήθηκε διανομή έντυπου υλικού στα χωριά Ηραίον, Μύλοι και Παγώνδας. Η αντίδραση του κόσμου απέναντι στους Συναγωνιστές μας, ήταν ένθερμη.

Ο απλός κόσμος γνωρίζει πια την αλήθεια και βλέπει το αληθινό πρόσωπο των Ελλήνων Εθνικιστών καθημερινά, γυρίζοντας την πλάτη στα διάφορα παπαγαλάκια της παραπληροφόρησης που διαδίδουν ψεύδη και συκοφαντίες. Αυτός είναι και ο λόγος που οι Συναγωνιστές μας τυγχάνουν τέτοιας υποδοχής ακόμα και σε μακρινά χωριά του νησιού μας.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία μας και η προγραμματισμένη ομιλία για τα εγκλήματα του κομμουνισμού κατά των Ελλήνων, από το Συναγωνιστή και Γραμματέα της Τ.Ο. Σάμου, Ζαβιτσάνο Βασίλειο.
Θεωρούμε περιττό να αναφερθούμε και πάλι στη συμμετοχή του κόσμου, αλλά και στη δίψα του να μάθει τα πραγματικά ιστορικά γεγονότα, τα οποία το σύστημα των μπολσεβίκων επί χρόνια απέκρυπτε με δόλιο σκοπό. Κουράγιο Έλληνες και η μέρα της λευτεριάς της Πατρίδας πλησιάζει.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!
Τ.Ο. Σάμου
Θεμιστοκλή Σοφούλη & Άρεως 1
Ώρες Κοινού: Σάββατο 19.00 - 22.00
Τηλ.: 6984 305181