2 Μαρτίου 2013

Αγνή Καλογερή Βουλευτής Σάμου :Συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα για απόσυρση του σχεδίου ΑΘΗΝΑ


Η βουλευτής Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αγνή Καλογερή παραβρέθηκε στη συγκέντρωση και πορεία στην πόλη του Καρλοβάσου την Παρασκευή 01/03/2013 η οποία οργανώθηκε από τους φοιτητικούς συλλόγους του Πανεπιστημίου Αιγαίου των τριών σχολών καθώς και τους συλλόγους των εργαζομένων και ΔΕΠ, συναντήθηκε δε με εκπροσώπους των φοιτητών και των καθηγητών.
Εκεί εκφράστηκε για άλλη μια φορά η συμπαράσταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στο δίκαιο αγώνα τους για την απόσυρση του Σχεδίου ΑΘΗΝΑ το οποίο με αντιεπιστημονικό και αντικοινωνικό τρόπο ισοπεδώνει την τριτοβάθμια εκπαίδευση υπακούοντας μόνο στις επιταγές της κυβέρνησης και της Τρόικας.
Επίσης εκφράστηκε η ανάγκη συμπαράταξης και μεγαλύτερης δραστηριότητας όλων των εμπλεκόμενων φορέων (φοιτητές, καθηγητές, τοπική κοινωνία κλπ) για να μην συγχωνευθεί το τμήμα ΣΑΧΜ και το τμήμα Μαθηματικού της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου όπως προβλέπει το Σχέδιο Αθηνά.
Η βουλευτής δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει τις ομόφωνες αποφάσεις όλων των φορέων στη συζήτηση που θα αρχίσει στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα.


Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΣΑΜΟΥ
ΑΓΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΗ