30 Απριλίου 2012

Τρόμος για 600 άνδρες Είχαν ερωτικές επαφές με την 22χρονη ρωσίδα ιερόδουλο, φορέα του AIDS

Περισσότεροι από 600 άνδρες που είχαν ερωτικές επαφές με την 22 χρονών ρωσίδα ιερόδουλο, φορέα του AIDS, επικοινώνησαν με το ΚΕΕΛΠΝΟ, αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της από την ΕΛ.ΑΣ. Ηδη τρεις άνδρες υποβάλλονται σε προληπτική αντιρετροϊκή αγωγή καθώς είχαν συνευρεθεί πρόσφατα - το τελευταίο 48ωρο πριν από τη σύλληψή της - με την ιερόδουλο που έχει μολυνθεί από τον ιό HIV.
Χθες και ύστερα από εισαγγελική εντολή η Αστυνομία δημοσιοποίησε φωτογραφίες και προσωπικά στοιχεία της 22χρονης Tatiana Bukhtoyarova, η οποία είχε συλληφθεί την Πέμπτη 26 Απριλίου κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων σε παράνομους οίκους ανοχής στο Κέντρο της Αθήνας. «Οσοι επικοινώνησαν μαζί μας και ανέφεραν πως είχαν έλθει σε επαφή με την ιερόδουλο έλαβαν οδηγίες ώστε να υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις» λέει στα «ΝΕΑ» ο γιατρός του ΚΕΕΛΠΝΟ κ. Βαγγέλης Λιάπης.
Η νεαρή Ρωσίδα έφθασε στην Ελλάδα πριν από έξι μήνες για να εργαστεί σε οίκο ανοχής ο οποίος ελέγχεται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από συμμορίες Ρώσων στην Ελλάδα. Ο οίκος ανοχής λειτουργούσε στην οδό Φώκαιας 22 και τα τελευταία δύο χρόνια είχε σφραγιστεί επτά φορές, ύστερα από ισάριθμες αστυνομικές έρευνες!
Την ώρα της σύλληψής της ο προθάλαμος του οίκου ανοχής ήταν γεμάτος από νεαρούς που περίμεναν για να συνευρευθούν με την 22χρονη. «Δεν θα ήταν υπερβολή να ειπωθεί πως σχηματίζονταν ουρές γι' αυτήν, διότι ήταν μια νέα "άφιξη" στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα και ήταν και αρκετά νεαρή» λέει αστυνομικός του Τμήματος Ηθών. Μαζί με τη νεαρή συνελήφθη και μια 49χρονη συμπατριώτισσά της.
«Το εγκληματικό είναι πως γνώριζε πως ήταν φορέας του AIDS, αυτό όμως δεν την αποθάρρυνε να συνεχίσει να έρχεται σε ερωτικές επαφές με άνδρες, πολλοί εκ των οποίων της ζητούσαν να μη φορούν ούτε προφυλακτικό» δηλώνει στα «ΝΕΑ» αστυνομικός της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος όπου οδηγήθηκε για να κρατηθεί η 22χρονη, ύστερα από τη σύντομη νοσηλεία της στον Ερυθρό Σταυρό.
Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή ενώ εις βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, διότι γνώριζε για τη μολυσματική της ασθένεια.
ΤΑ ΝΕΑ