8 Μαρτίου 2012

Tώρα κ. Παπαθεοφάνους πρέπει να αποδείξετε ότι δεν είστε "Πράσινος''

Tώρα κ. Παπαθεοφάνους πρέπει να αποδείξετε ότι δεν είστε "Πράσινος''
κ. Παπαθεοφάνους (Αντιπεριφερειάρχης Σάμου για όσους δεν γνωρίζουν)  χθες από το βήμα της Βουλής υπήρξε αναφορά του Υφυπουργού κ. Διβελέγκα που ανέφερε πως το Προεδρικό Διάταγμα 568/1988 ισχύει και θα πρέπει με αυτό το διάταγμα οι κτηνοτρόφοι εφόσον δεν υπάρχει σφαγείο, να σφάξουν με την παρουσία κτηνιάτρων.
Η λογική λοιπόν κ. Παπαθεοφάνους, λέει πως θα πρέπει και αυτή την αναφορά να την γράψετε στα παλιά σας τα παπούτσια!
Και το λέμε αυτό διότι όταν πριν μερικούς μήνες από την ίδια θέση του Υφυπουργού ήταν ο κ. Ροντούλης του ΛΑ.Ο.Σ. είχατε πει χαρακτηριστικά: "Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κ. Ροντούλης και αν είναι υφυπουργός, εγω θα στείλω εξώδικο κάνοντας ερώτημα στις υπηρεσίες του υπουργείου αν ισχύει το Προεδρικό Διάταγμα 568/1988"
Άρα κ. Παπαθεοφάνους ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ πρέπει να δεχθείτε την πρόταση του κ. Δριβελέγκα, αλλιώς αν το κάνετε, τότε ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
Σαμιακή Γνώμη
κ. Παπαθεοφάνους (Αντιπεριφερειάρχης Σάμου για όσους δεν γνωρίζουν)  χθες από το βήμα της
Βουλής υπήρξε αναφορά του Υφυπουργού κ. Διβελέγκα που ανέφερε πως το Προεδρικό Διάταγμα 568/1988 ισχύει και θα πρέπει με αυτό το διάταγμα οι κτηνοτρόφοι εφόσον δεν υπάρχει σφαγείο, να σφάξουν με την παρουσία κτηνιάτρων.
Η λογική λοιπόν κ. Παπαθεοφάνους, λέει πως θα πρέπει και αυτή την αναφορά να την γράψετε στα παλιά σας τα παπούτσια!
Και το λέμε αυτό διότι όταν πριν μερικούς μήνες από την ίδια θέση του Υφυπουργού ήταν ο κ. Ροντούλης του ΛΑ.Ο.Σ. είχατε πει χαρακτηριστικά: "Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κ. Ροντούλης και αν είναι υφυπουργός, εγω θα στείλω εξώδικο κάνοντας ερώτημα στις υπηρεσίες του υπουργείου αν ισχύει το Προεδρικό Διάταγμα 568/1988"
Άρα κ. Παπαθεοφάνους ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ πρέπει να δεχθείτε την πρόταση του κ. Δριβελέγκα, αλλιώς αν το κάνετε, τότεΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ