9 Μαρτίου 2012

Η ΝΔ βάζει υψηλούς στόχους στην Σάμο... προσπαθεί, πάση θυσία, να μην εκλέξει βουλευτή!!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEidjzAkC3tIombhlXdBv6eiKdIlonffpPQesd2oaD0RjEIEPo3FjOWNjWWEyjXKAbM55tp1obZU8geYj7Hsjq1yQDqBW8ECZ66zZTcNVyl6KXYRA5LXFv1Jf_QzN2RnD1shxavNyLWm7bk/s400/giaoytzis.JPG


Βάσιμες πληροφορίες από τα έγκατα της Συγγρού, από πρόσωπα που βρίσκονται στα υψηλά κλιμάκια του κόμματος, αναφέρουν πως τα 2/3 του ψηφοδελτίου του κόμματος για τον νομό της Σάμου  έχει πλέον κλειδώσει. 
Οι πληροφορίες αυτές μιλούν ανοιχτά για "κλείδωμα" των υποψηφιοτήτων των....που αν και για χρόνια υπήρξαν υποψήφιοι πολιτευτές  απέτυχαν παταγωδώς στη συνέχεια να εκλεγούν αφού ούτε η μάννα τους δεν τους γνωρίζει στη Σάμο.

Αυτά λένε οι "γνωρίζοντες" (που μάλλον βρίσκονται κοντά στον Πρόεδρο Σαμαρά - "Πρόεδρε, πρόσεχε τους γραμματείς και Φαρισαίους"!) για το τελικό ψηφοδέλτιο του κόμματος της αξιωματικής συμπολιτεύσεως για τον νομό της Σάμου. Σε αυτή την περίπτωση δεν αποκλείεται, εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας και αγώνα, να δούμε "πράγματα και θαύματα" στην περιοχή, στα οποία δεν είναι της παρούσης να αναφερθούμε. Το βέβαιο είναι πως αυτό το ανθρώπινο πολιτικό δυναμικό θα "διασκεδάσει" τις κακές εντυπώσεις που αφήνει η Συγκυβέρνηση και η ψήφιση του Μνημονίου από το κόμμα καθώς, θα "διασκεδάσει" πολύς κόσμος με ποικίλους τρόπους και δωρεάν, ενόψει μάλιστα και της οικονομικής κρίσης όπου τα εισιτήρια για το τσίρκο κρίνονται ασύμφορα και απλησίαστα
.Σίγουρα πάντως για αυτούς που γνωρίζουν  ,αρχίζει να παίζει και το σενάριο της παραίτησης πολλών μελών της Νομαρχιακής στη περίπτωση εκείνη που προκριθούν για υποψήφιοι βουλευτές οι εισαγόμενοι ... οι επενδυτές ραδιοφωνικών σταθμών!!