11 Μαρτίου 2012

Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη αυτή;Θα πληρώσουν οι Προϊστάμενοι με τις λάθος εισηγήσεις;



Δυο Υφυπουργοί ,Δριβελέγκας και Ροντούλης ,από δυο διαφορετικές παρατάξεις καθ ύλη αρμόδιοι ,να ισχυρίζονται εγγράφως τα ίδια για την ισχύ του προεδρικού διατάγματος 568/1988 ,και από την άλλη οι λανθασμένοι χειρισμοί του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους και των γύρω από αυτόν υπηρεσιακών παραγόντων να δημιουργούν με τη στάση τους μεγάλο πρόβλημα στους κτηνοτρόφους της Σάμου της Ικαρίας και των Φούρνων.

Οι κτηνοτρόφοι με την στάση των παραπάνω έχασαν ένα αρκετό μεγάλο ποσό από το εισόδημα τους και δεν θα εκπλαγεί κανείς αν κατατεθούν και οι πρώτες αγωγές για διαφυγόντα κέρδη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στη Βουλή ,μέχρι εκεί έφτασε η χάρη του,θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις ,πως και γιατί;

Διαπιστώνοντας ο Περιφερειάρχης Νάσσος Γιακαλής το πρόβλημα που έχει δημιουργήσει  με τη στάση του ο Αντιπεριφερειάρχης και βλέποντας για μια ακόμη φορά να γίνεται κατάληψη των γραφείων της Αντιπεριφέρειας τηλεφώνησε την προηγούμενη εβδομάδα ο ίδιος στους κτηνοτρόφους και τους ζήτησε να σταματήσει η κατάληψη και θα βρεθεί λύση.

Πράγματι στη συνέχεια στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη έφτασε το έγγραφο από τον Υφυπουργό που του επιβεβαιώνει την ισχύ του προεδρικού διατάγματος που ο ίδιος δεν παραδεχόταν ποτέ για γνωστούς και αγνώστους λόγους.

Ο ένας μετά τον άλλον τον άφησαν ακάλυπτο τον Αντιπεριφερειάρχη,ο Περιφερειάρχης,ο Βουλευτής και στο τέλος και ο ίδιος ομοϊδεάτης του  Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

Απέδειξε ότι δεν είχε την πολιτική ικανότητα να δει τι παιχνίδι του είχαν στήσει οι γύρω του και δυστυχώς του ροκάνισαν την όποια πολιτική φιλοδοξία είχε ώστε αύριο η μεθαύριο να μπορούσε να παίξει και άλλο ρόλο στα πράγματα του τόπου. 

Μόνος του έφαγε τα μούτρα του, και το ερώτημα το μεγάλο για εμάς είναι πάνω σε ποιους στηρίχτηκε;ποιος του σερβίρισε όλες αυτές τις απόψεις και πως δεν είδε το δάσος αλλά το δένδρο

Λόγος για παραίτηση βέβαια από τον ίδιο δεν υπάρχει μετά το στραπάτσο, απλά πιστεύουμε ότι θα περιμένει πως και πως να τελειώσει τη θητεία του και να επιστρέψει στη βάση του.

Οφείλει όμως ένα μεγάλο συγνώμη από τους κτηνοτρόφους .

Δυστυχώς η πολιτεία με τους αργούς μηχανισμούς και τις συντεχνιακές παρεμβάσεις καθυστέρησε αρκετά χρόνια στη λύση του προβλήματος,επαναπαύθηκε στην ύπαρξη του ιδιωτικού σφαγείου και όταν έσκασε το πρόβλημα ξεβρακώθηκε πλήρως ο μηχανισμός και οι υποστηρικτές του.
Περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις..............




https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjj7IQwz-A68QFutCIEoJgxG8lped4-VB7NCIaRQm3g5SQHvzO3acl_1xRuwTT-VB9rZl_gJVu-TUdRnr9vVNks2c78bpzFVRuBnSqfcSSN5yo8jboeBHovUj9A24mItI4rZ1GUSJ2OF1A/s1600/rontoylid.JPG

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEib4yR3l22BHySNhdWu8NE1-U-zCJ8Mu2gr4N-RPPLA3jnB-vGo-ugJlWLySiJQhie51xl-WaZ5ZdF3mbDyHy6AfwjI_JsOgRO8ynFEHeX8K-5nkB7ohB6qBq_F9Pw3FdhfOK1yDWoFW9A/s1600/r1.JPG