18 Νοεμβρίου 2011

Eπιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου προς τον Υπουργό για την εξυπηρέτηση πολιτών λόγω αναστολής λειτουργίας της Δ.Ο.Υ Καρλοβάσου


 
http://www.samiakostypos.gr/photos/news/220496b5173cb773c17ad0c4ff2347b0.jpg
Εξυπηρέτηση πολιτών λόγω αναστολής λειτουργίας της Δ.Ο.Υ. Καρλοβάσου.

    Κύριε Υπουργέ,
    Γίναμε γνώστες των από 08-11-2011 οδηγιών σας, προς τις Δ.Ο.Υ. υποδοχής που αφορά την εξυπηρέτηση πολιτών, ύστερα από την αναστολή λειτουργίας ορισμένων Οικονομικών Υπηρεσιών.
   Με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι επαφίεται στην διακριτική ευχέρεια των προϊσταμένων των Δ.Ο.Υ. υποδοχής, η διάθεση κατά περίσταση προσωπικού στις χωρικές ενότητες που ανεστάλη η λειτουργία Οικονομικών Υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση των φορολογικών συναλλαγών.
  Το γεγονός ότι,  δεν ελήφθησαν υπόψη τα συμφωνηθέντα κατά την σύσκεψη της 01-11-2011 που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο σας παρουσία θεσμικών παραγόντων της Πολιτείας ( Βουλευτές, Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αντιπεριφερειάρης, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Δήμαρχοι ) και που αφορούν ιδιαίτερα την χωρική ενότητα Καρλοβάσου Σάμου, δηλώνει μείωση πολιτικής αξιοπιστίας, έλλειψη συντονισμού της φορολογικής διοίκησης, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία, την δυσαρέσκεια των πολιτών και δυσλειτουργία συνολικά των  Οικονομικών Υπηρεσιών.
  Ζητούμε, την διάθεση προσωπικού σε μόνιμη βάση και εγκατάστασή του σε χώρο που παραχωρεί η Δημοτική Αρχή  στην πόλη του Καρλοβάσου, για την εξυπηρέτηση και διεκπεραίωση όλων των φορολογικών υποθέσεων, χωρίς αυτό να επαφίεται στην διακριτική ευχέρεια του προϊσταμένου της Δ.Ο.Υ. Σάμου.


      
                                                                       Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΑΜΟΥ



                                                           ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΟΥΣ