20 Νοεμβρίου 2011

Νίκος Αγγελής Πρόεδρος Επιμελητηρίου Σάμου : " Φασισταριά όσοι αντιδρούν"...!!

   πηγή Σαμιακή Γνώμη
Αντί  να παραιτηθεί από πρόεδρος για τις απαράδεκτες δηλώσεις περί Εθνοσήμου ο Νίκος ο Αγγελής κάνει και δηλώσεις!!!!!!
!
--------------------------------------------------------- 
Ακόμα πιο πατριώτης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου σε

συνεδρίαση του Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Σάμου πριν από λίγες ημέρες και σύμφωνα με μαρτυρίες μελών του Δ.Σ., χαρακτήρισε όλους αυτούς που αντιδρούν και αρθρογραφούν κατά της συμμετοχής του Επιμελητηρίου στην έκθεση της Σμύρνης στις 8 Δεκεμβρίου, ως .......Φασισταριά!!!
Επειδή είμαστε από αυτούς που αντιδρούν, μόνο και μόνο επειδή σύμφωνα με δηλώσεις (στη "Σαμιακή Τηλεόραση") του ίδιου του κ. Αγγελή θα συμμετέχουμε σε αυτή την έκθεση ΧΩΡΙΣ το ΕΘΝΟΣΗΜΟ, αυτό τον χαρακτηρισμό τον θεωρούμε ΤΙΜΗ ΜΑΣ και μακάρι να παίρναμε και άλλα τέτοια "παράσημα" από τέτοιους σημαντικούς κυρίους που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο του τόπου και της πατρίδας.
Μάλιστα στις δηλώσεις του στη Σαμιακή Τηλεόραση ο κ. Αγγγελής είχε πει χαρακτηριστικά "...θα μας δώσει το Εθνόσημο να φάμε;"
Φασισταριά είναι και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σάμου κ. Ευάγγελος Σκάρος και ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου κ. Νικ. Οικονόμου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βορείου Αιγαίου και Γραμμ.της Νομαρχιακης ΠΑΣΟΚ Σάμου κ. Βασιλειάς, ο Περιφεριακός Σύμβουλος κ. Κωνσταντινίδης, ο επικεφαλής του συνδυασμού της "ΥΠΟΤΕΙΝΟΥΣΑΣ" κ. Γεωργίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου της ΧΙΟΥ κ. Ζανίκος .....και πολλοί άλλοι ακόμη που αντιδρούν!
  Ευτυχώςπου έχουμε πατριώτες σαν τον κ. Αγγελή και κρατάμε Θερμοπύλες στην Σάμο!
Ευτυχώς!