25 Οκτωβρίου 2011

ΣΦΑΓΕΙΑ ΣΑΜΟΥ: Ποιος κοροϊδεύει ποιον κ. Υφυπουργέ;



Πριν από λίγες ημέρες ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Tροφίμων κ. Δριβελέγκας απαντώντας σε
σχετική ερώτηση του Βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Κωστή Αιβαλιώτη σχετικά με τη μη λειτουργία Σφαγείου στη Σάμο, ενημέρωσε πως σε συνάντηση που έγινε στις 21 Σεπτεμβρίου στο υπουργείο με την συμμετοχή του ιδίου του κ. Δριβελέγκα του δημάρχου κ. Θάνου του Βουλευτή κ. Βαρδίκου και του Προέδρου των Κτηνοτρόφων κ. Βέττα, αποφασίστηκε η άμεση ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ και λειτουργία του υπάρχοντος σφαγείου με άμεση συνεννόηση του ιδιοκτήτη με τον Δήμο.
Την απάντηση αυτή διέψευσε αμέσως ο Πρόεδρος των Κτηνοτρόφων κ. Βέττας στον Ραδιοφωνικό Σταθμό 2000 fm αναφέροντας ότι ποτέ δεν υπήρξε τέτοια κουβέντα με τον υφυπουργό, παρά μόνο η ΑΜΕΣΗ παράδοση του ΚΩΔΙΚΟΥ του υπάρχοντος σφαγείου στο Υπουργείο και η διαδικασία προώθησης άλλης λύσης του προβλήματος.
Σήμερα όπως φαίνεται και από επίσημα έγγραφα επιβεβαιώνεται ο πρόεδρος των κτηνοτρόφων αφού πράγματι ενώ έγινε συνάντηση όπως αναφέρει και ο υφυπουργός και πιο πάνω στις 21 Σεπτεμβρίου στο υπουργείο με την πρόταση της ενοικίασης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Παπαθεοφάνους τον "διαψεύδει", αφού έρχεται με Δελτίο Τύπου, στις 5 Οκτωβρίου, δηλαδή 14 μέρες μετά (!!!) και αναφέρει πως σε συνάντηση που είχε ο ίδιος και έγινε στις 3 Οκτωβρίου με τους κρεοπώλες, ο ιδιοκτήτης του σφαγείου κ. Κνίτης έριξε στο τραπέζι την πρόταση για ενοικίαση του σφαγείου του στον Δήμο, ενώ μέχρι τελευταία ήταν ανένδοτος σε αυτή την προοπτική!!!
Αυτό σημαίνει ότι ο υφυπουργός κ. Δριβελέγκας πέρασε πριν την συνάντηση και τη σύσκεψη που είχε στο υπουργείο του (21/9/2011) από το ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ και ήξερε για την πρόταση που έγινε 14 μέρες μετά (3/10/2011) του Αντιπεριφερειάρχη με τους κρεοπώλες!!!

Να γελάσουμε άραγε ή να κλάψουμε;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΑΜΟΥ:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ  ΑΙΓΑΙΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ  ΣΑΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Σάμος  05 Οκτωβρίου  2011
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση με τους κρεοπώλες είχε ο Αντιπεριφερειάρχης στο γραφείο του την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης για την διάθεση των κτηνοτροφικών προϊόντων και ειδικότερα του κρέατος.
Έγινε συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα και στις απόψεις  που ανταλλάχθηκαν τονίσθηκε  ότι για να μπορέσει να αναπτυχθεί η κτηνοτροφία και να καταπολεμηθεί  η λαθροσφαγή απαραίτητη προϋπόθεση είναι η λειτουργία του υπάρχοντος σφαγείου ή η δημιουργία νέου.
Επειδή στη  σημερινή  οικονομική συγκυρία είναι  πολύ δύσκολη η εξεύρεση χρημάτων για την αγορά του σφαγείου ή την δημιουργία νέου, ο ιδιοκτήτης του υπάρχοντος σφαγείου ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει γραπτή πρόταση στο Δήμο Σάμου, στην οποία θα προτείνει την αγορά ή ενοικίαση του σφαγείου, προσδοκώντας με αυτό τον τρόπο να βρεθεί λύση στο πρόβλημα.

samiakignomi