4 Ιουλίου 2011

ΛΑ.Ο.Σ ΣΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ .ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΑΜΟΥ


http://www.laosekloges.gr/images/logo-laos.gif
ΣΑΜΟΣ  2/7/2011                                                      ΠΡΟΣ: -ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Bουλευτή Β' Αθηνών και εκπρόσωπο τύπου  κ. Κ. Αϊβαλιώτη

                                       Βουλευτή Επικρατείας κ.Γιάννη Κοραντή  


 
     KOIN.: M.M.E.
                                                                   
                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



-To MΠΛΑΚΑΟΥΤ της Παρασκευής 1.7.2011 στο Νοσοκομείο της Σάμου ανέδειξε και μια σειρά άλλων προβλημάτων που ο  η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΛΑ.Ο.Σ της ΣΆΜΟΥ τα είχε επισημάνει τόσο με δελτία τύπου αλλά και με ερωτήσεις Βουλευτών μας κατά τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου.
Οι τραγικές ελλείψεις σε χειρουργικά αναλώσιμα οι ελλείψεις ακόμα και φάρμακα πρώτης γραμμής αποδεικνύουν ότι τα Νοσοκομεία αδυνατούν να διεκπεραιώσουν στοιχειώδεις διαδικασίες.
Το ατυχές περιστατικό με την διακοπή του Ηλεκτρικού ρεύματος στο Νοσοκομείο της Σάμου σε  συνδυασμό με την μη λειτουργία της γεννήτριας του Νοσοκομείου μας αναγκάζει να ζητήσουμε να πέσει άπλετο φως .
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου της Σάμου είναι υποχρεωμένη να δώσει πειστικές απαντήσεις. Το γεγονός συγγενείς να φέγγουν με τα κινητά τους τηλέφωνα στον Γιατρό για να μπορέσει να τελειώσει την διαδικασίας της γέννας δεν το έχουμε συναντήσει ούτε στις τριτοκοσμικές χώρες.
Το Πασόκ φέρνει μεγάλη ευθύνη για αυτή την κατάντια.
 Ο Πρόεδρος                                Η Γραμματέας                           
Αβραμίδης Γιώργος                        Αλογά Σίνα