24 Δεκεμβρίου 2010

Σοβαρό ατύχημα στον Πρόεδρο Παλαιοκάστρου Σάμου Γιώργο Ξαγοράρη


ΚΡΑΤΑ ΓΙΩΡΓΗ

Σοβαρό ατύχημα στον Πρόεδρο Παλαιοκάστρου Σάμου Γιώργο Ξαγοράρη


Πριν λίγο πληροφορηθήκαμε ότι ο Πρόεδρος Παλαιοκάστρου της Σάμου Γιώργος Ξαγοράρης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Σάμου μετά από σοβαρό ατύχημα που του συνέβη οδηγώντας με το αυτοκίνητο του στη περιοχή Χοντρό Βουνό της Σάμου,πλησίον του οικισμού Κέρβελη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνδρες της ασφαλείας έφτασαν στην περιοχή,όταν κάποιος τηλεφώνησε στις 7 μμ η ώρα περίπου στο κινητό του Προέδρου ,όταν ήδη είχε ντελαπάρει το αυτοκίνητο του και είχε πεταχτεί έξω ,καταφέρνοντας να ψελλίσει σε αυτόν που τον πήρε τηλέφωνο ότι ήταν στο βουνό χτυπημένος και κρύωνε πολύ.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι συγγενείς που τον αναζητούσαν από το μεσημέρι που είχε εξαφανιστεί ,ειδοποίησαν τις αρχές , και μόλις πριν λίγο εντοπίστηκε από άνδρες της ασφαλείας Σάμου , στη περιοχή που αναφέραμε.Μέχρι στιγμής τα αίτια του ατυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστά.

Στο Νοσοκομείο της Σάμου αυτή τη στιγμή τον έχει επισκεφτεί ο νέος Δήμαρχος Στέλιος Θάνος μαζί με τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου Γιώργο Στάντζο και ο Διευθυντής της Σαμιακής Γνώμης Γιώργος Γαρυφάλλου.


Από καρδιάς ευχόμαστε στον αγαπητό Γιώργο περαστικά στην υγεία του και σύντομα να βρεθεί πάλι μέσα στην οικογένεια του και τους δικούς του ανθρώπους.