27 Δεκεμβρίου 2010

Για να θυμόμαστε αυτούς που δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν μεταξύ τους

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEisUW6ClFzC6AV8iow3GCXT469e5akptYdijhmBNxnOUN6Ozy8qa5LL4WsTtVicQhpW3Vwu12EEleGy8bgwJxKHa3VMvSvh3yFeVTn5yFwDO_6WYO6SCqB6MR_K-8MI0aX6TyI1iG1AYfo/s1600/DSC04288.JPG








Πάλι τα ίδια χάλια αντιμετωπίζει η πρωτεύουσα από χθες με τα νερά να έχουν κατακλύσει το οδόστρωμα σε αρκετά μεγάλο βαθμό, κάτι που όπως όλοι γνωρίζουμε έχει άμεσες οικονομικές επιπτώσεις στον εμπορικό κόσμο της Σάμου.
Από την άλλη ο Νομάρχης Σάμου έβγαινε πριν λίγες ημέρες περιχαρής στα επιλεγμένα ραδιόφωνα της Σάμου και ανέφερε πως μετά από δημοπρασία και σχετικό διαγωνισμό που έγινε λόγω του κατεπείγοντος ανατέθηκε σε εργολάβο να ρίξει ασφαλτοτάπητα στο ένα ρεύμα του παραλιακού δρόμου αξίας 70.000 € (24 εκατομμύρια δραχμές) για τον περιορισμό του φαινομένου.
Έχουν περάσει αρκετές ημέρες και ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα!
Χθες όλη την μέρα η εφημερίδα μας δεχόταν δεκάδες κλήσεις από αγανακτισμένους οδηγούς, όπου πολλοί από αυτούς, ανέφεραν ότι είχαν δεχτεί κλήσεις από το Λιμεναρχείο Σάμου γιατί ενώ δεν είχε νερά ο δρόμος δεν θα έπρεπε να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους εκεί.!
Χθες που το φαινόμενο ήταν έντονο το Λιμεναρχείο άφηνε τα αυτοκίνητα να είναι παρκαρισμένα χωρίς καμία παρουσία και χωρίς να κόψει καθόλου κλήσεις.
Βέβαια αυτό που πρέπει να ξέρουν οι πολίτες είναι πότε τελικά ισχύει το μέτρο της απαγόρευσης. Όταν έχει ή όταν δεν έχει νερά;
Ειδικά αυτές τις μέρες που περιμένουν μερικοί έμποροι να δουλέψουν, αυτή η κατάσταση αποτρέπει πολλούς καταναλωτές να κατέβουν στην πρωτεύουσα, αφού δεν γνωρίζουν αν θα επιστρέψουν σπίτια τους με ένα μποναμά των 80 € που κοστίζει μια κλήση στα ψώνια τους!

πηγή Σαμιακή Γνώμη