2 Ιουλίου 2010

Τα κουίζ σε μάραναν ρε Καλιγιάννη ,τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους.

Σε αφήνουν ξεκρέμαστρο οι μάρτυρες υπεράσπισης σου Καλιγιάννη ,σε χρησιμοποιούν για να φέρουν εις πέρας τους στόχους τους και στο τέλος δικάζεσαι εσύ .






Ευχαριστούμε τον Σαρλά για τα έγγραφα που μας έδιδε για να τα αναρτήσουμε.Σε λίγο θα αναρτήσουμε και άλλα πολλά.
Ανθρώπινα πάθη ,αδυναμίες και ανθρώπινοι χαρακτήρες ,χρησιμοποιούν άλλους για να επιδιώξουν τους στόχους τους γνωστό παιχνίδι από την αρχαιότητα ,κρίμα που σαν πρώην στρατιωτικός Καλλιγιάνη δεν αντιλήφθηκες τον λάκκο.




Τελικά αποδεικνύεται ότι δεν είσαι ντιπ για ντιπ έξυπνος Καλιγιάννη ,αφού πρώτα προσπάθησες να πουλήσεις τη φυλλάδα σου σε δυο επιχειρηματίας ο ένας εξ αυτών ο Νίκος ο Κατρακάζος ,και αφού <<έφαγες πόρτα>> και από τους δυο ,στράφηκες προς τον Σαρλά ,ο οποίος είχε εκδιωχθεί κακήν κακώς από την εταιρείες που ήταν μέτοχος ,και άρχισες να δημοσιεύεις τις κλάψες του για την αδικία που έγινε στο πρόσωπο του κ.λ.π.

Το έκανες βέβαια αυτό όχι γιατί πίστευες ότι αυτά που σου<< κλαιγόταν >> ο Σαρλάς ήταν αλήθεια ,αλλά γιατί ήθελες να εκδικηθείς τον Κατρακάζο.

Στηρίχθηκες και σε ένα άλλο ναυτικό πράκτορα που όμως αντιλαμβανόμενος το παιχνίδι σου απόσυρε τις καταγγελίες του από το Λιμεναρχείο Σάμου και σε άφησε ξεκρέμαστο.

Στο τέλος και ενώ εσύ κοπτόσουν δήθεν για το Λιμενικό Ταμείο και υποστήριζες τον Σαρλά ,αυτός με εξώδικο και με έγγραφη δήλωση του σε δικαστήριο απέσυρε τις καταγγελίες ζήτησε συγνώμη χωρίς εσύ να αντιληφθείς το παραμικρό,αλλά και δεν σε ενημέρωσε.

Γιαυτό το λόγο άλλωστε και δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο για να σε υποστηρίξει.Γιατί εκεί μπροστά σου θα αναγκαζόταν να παραδεχτεί όλα αυτά,που είχε στα χέρια της η άλλη πλευρά και που έγιναν δεκτά από το δικαστήριο.

Και ο ποιο απλός παρατηρητής έχει αντιληφθεί το πόσο σε άφησε ξεκρέμαστρο ο Σαρλάς.


Για αυτό και την ημέρα της δίκης εξαφανίστηκε και δεν παρουσιάσθηκε στο δικαστήριο να σε υπερασπιστεί,και εσύ έγραφες πύρινα άρθρα για την αναβολή πως δήθεν έφταιγαν άλλοι.

Ο δικός σου μάρτυρας υπεράσπισης ,που σε έβαλε στο λούκι εξαφανίστηκε Καλιγιάνη και κανείς άλλος.Τελικά κοίτα στο λεξικό του Μπαμπινιώτη να δεις τι ερμηνεία δίνει στη λέξη χαϊβάνι;